پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ شهریور ۱۳۹۲، ۱۹:۰۷

سفير ايران در نشست با رسانه‌هاي لبناني:

دخالت نظامی علیه سوریه عواقب غیر قابل پیش بینی برای منطقه در پی خواهد داشت

 دخالت نظامی علیه سوریه عواقب غیر قابل پیش بینی برای منطقه در پی خواهد داشت

غضنفر ركن‌آبادي سفير جمهوري اسلامي ايران در لبنان طي نشستی در سفارت كشورمان با حضور تحليلگران،نویسندگان و چهره های رسانه‌اي لبنان، آخرين تحولات منطقه و لبنان در پرتو جنگ افروزیهای اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه سوریه را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سفیر کشورمان با تاکید بر اينكه افكار عمومي جهان بيش از پيش در انتظار دستيابي به راه حل سياسي براي بحران سوريه مي‌باشد، اقدامات مخرب برخي كشورها را كه از ابتداي اين بحران با پشتيباني مالي و تسليحاتي از گروه‌هاي مسلح تروريستي، آتش جنگ نيابتي عليه مقاومت را برافروختند، مورد انتقاد قرار داد.

وي با اشاره به موضع ثابت جمهوري اسلامي ايران در  حمایت از مقاومت و كمك به مسير تحقق خواسته‌هاي مشروع مردم سوريه از مسير گفتگو و اصلاحات، افزود: دخالت نظامی خارجی علیه سوریه عواقب غیر قابل پیش بینی را برای منطقه در پی خواهد داشت و چنانکه جنگ افروزان می گویند اقدام نظامی علیه سوریه هرگز منجر به پیشبرد راه حل سیاسی نخواهد شد بلکه به افزایش هر چه بیشتر ناامنی و عدم استقرار و بی ثباتی منجر خواهد شد.

رکن آبادی در ادامه این جلسه به سوالات مختلف مدعوین در خصوص مسائل منطقه ای و بین المللی پاسخ گفت .

کد خبر 2130903

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha