به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا چراغعلی شامگاه شنبه در جلسه شورای شهر افزود: باید مسیر قانونی برگزاری انتخابات شورایارن محلات طی شده و این طرح اجرایی شود. اجرای طرح شورایاران محلات یکی از کارهای اصلی بوده که باید به آن توجه ویژه شود.
وی افزود: در آستانه نزدیک شدن به روز گرگان هستیم که یکی از اهداف آن محله محوری و مشارکت مردم است. بنابراین تقاضا دارم جلسه متمرکز روز گرگان در روز چهارشنبه در بافت تاریخی برگزار شود.
وی درباره خط کشی عابر پیاده و معابر گرگان گفت: در حال حاضر شاهد کمرنگ شدن خطوط معابر هستیم. از 3 ماه پیش پیگیر اجرای طرح خط کشی معابر بودم اما تاکنون اجرا نشده است. با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و شورع فصل بارندگی از شهردار تقاضا دارم اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهد.
قرارداد خط کشی بسته شده است
شهردار گرگان در پاسخ به چراغعلی گفت: قرارداد خط کشی عابر پیاده و ایستگاه ها بسته شده و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
ابراهیم کریمی افزود: در زمینه خط کشی طولی نیز کارهایی مروبط به قرارداد انجام شده و از دهه سوم شهریور ماه کار اجرا آغاز خواهد شد.
در این جلسه از شورا کمک نقدی به اداره آموزش و پرورش به مبلغ 500 میلیون ریال به منظور بازسازی سرویس های بهداشتی مدارس و خرید بخشی از سهام طرح افتاب به تصویب رسید.
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان نیز اظهار کرد شواری چهارم شورایی باشد که بتواند در راستای حل مشکلات مردم گام بردارد.
ناصر گرزین افزود: ما باید با تلاش و تعاملی که داریم تغییر و تحولی را در شهر ایجاد کرده و کارها را به دور از تفکرات سیاسی و جناحی انجام دهیم. مردم از شورای این دوره توقع جدیدی دارند چراکه شوراها به بلوغ فکری رسیده و مردم اشتباه را از شورا نمی پذیرند.
وی بیان کرد: شورا می تواند آرام با برنامه ها حرکت کند و همراه مردم در پیشبرد برنامه ها موفق باشد. آنچه که در این راه نیاز است همدلی و همفکری برای توسعه شهری است. ما باید از خواسته های شخصی خود بگذریم تا شورای پاسخگویی باشیم و نباید به فضاهای حاشیه ای بپردازیم.
وی افزود: شورای دوره چهارم دارای توانایی، تجربه و علم بوده و مطابق قوانین و مقررات به دنبال توسعه شهری است. اولویت ما تحول در شهر با برنامه های خوب است و در این را تلاش می کنیم، اگر می خواهیم در سال 93 موفق باشیم از همین امروز باید شروع کنیم. دعواهای ما در شورا برای حل مشکلات مردم بوده و باید تحمل خود را بالا ببریم تا دموکراسی را در عمل اجرا کنیم.
نظر شما