پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۱۹:۲۱

صفایی عنوان کرد:

7000 مسکن مهر در استان بوشهر در دست اجراست/ اصلاح 20 نقطه حادثه‌ساز

7000 مسکن مهر در استان بوشهر در دست اجراست/ اصلاح 20 نقطه حادثه‌ساز

بوشهر - خبرگزاری مهر، قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهر سازی استان بوشهر از ساخت هفت‌هزار مسکن مهر در سطح استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صفایی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: راه و شهرسازی یکی از دستگاه های سخت افزاری خدمات زیر بنایی در بحث مسکن و شهرسازی است و وظیفه نگهداری، احداث و حذف نقاط حادثه خیز را دارد.

وی افزود: کل پروژه های در دست اجرای مسکن و شهرسازی استان در حوزه های فنی و اجرایی 65 پروژه از اعتبارات تملک و دارایی، دو پروژه ملی و 76 پروژه در حوزه راهداری که از این تعداد 53 مورد آن ملی و 23 پروژه استانی است.

مدیرکل راه و شهرسازی در ادامه گفت: در حوزه راه های اصلی و فرعی 18 پروژه بوده است که شامل 31قرارداد و حوزه راه روستایی 14 پروژه شامل 15 قرار داد و در حوزه مسکن مهر نیز بیش از هفت‌هزار  در دست اجرا است.

صفایی با اشاره به اینکه جاده بوشهر بندر ریگ گناوه، بزرگراه بوشهر دیر، بزرگراه محور برازجان- گناوه- دیلم، کنار گذر کنگان از جمله پروژه های مهم حوزه راه است، عنوان کرد: محور بوشهر- بندر ریگ- گناوه تکمیل شده و آماده افتتاح و اقدامات لازم برای

اصلاح 20 نقطه حادثه‌ساز در راه‌های استان

تکمیل سایر پروژه ها صورت پذیرفته است که انجام این پروژه ها بدون شک ،نقش به‌سزایی در رشد و توسعه استان بوشهر خواهند داشت.

وی خاطر نشان کرد : در راستای حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز در سال 91 تعداد 18 نقطه زود بازده و مقاطع اساسی رفع گردیده و تعداد 15 نقطه پرحادثه زودبازده و پنج مقطع اساسی مجموعا 20 نقطه دردستور کار این اداره کل قرار دارد که مهمترین عملیات آنها می توان به افزایش دید و اصلاح قوس های افقی و تعریض و بهسازی مسیر اشاره کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر عنوان کرد: در طی دو سال گذشته حدود 1500 واحد مسکونی در بافت های فرسوده استان استفاده کرده اند و همچنین کار تعیین محدوده بافت های فرسوده شهری بالای 12هزار نفر جمعیت در استان به پایان رسیده و برای هشت شهر نیز طرح بازسازی و نوسازی تهیه شده است.
 

کد خبر 2131670

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha