علی زارعی ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از این میزان کتاب، 37 هزار جلد در دوره ابتدایی، هشت هزار جلد در دوره کار و دانش و سه هزار جلد کتاب در دوره پیش دانشگاهی در حال توزیع است.
زارعی افزود: با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته کتابهای دوره راهنمایی و متوسطه از سوی واحدهای توزیع کننده کتاب در سطح شهرستان توزیع میشود.
فروش اجباری لوازم التحریر به همراه کتاب های درسی ممنوع است
وی با اشاره به اینکه فروش اجباری لوازم التحریر به همراه کتاب های درسی ممنوع است، عنوان داشت: قیمت کتابهای درسی، همان قیمت ثبت شده در پشت جلد کتاب است که در اختیار واحدهای آموزشی و کتابفروشی ها قرار میگیرد.
زارعی فرهنگیان را نماد علم و ایثار خواند و افزود: با تلاش همکاران در پروژه مهر هیچگونه مشکلی در بازگشایی مدارس نخواهیم داشت.
وی دزر پایان سخنانش اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری 12هزار دانش آموز در 139 مدرسه در راستای تحقق عدالت آموزشی به کسب علم می پردازند.
نظر شما