پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۲، ۹:۴۵

اخبار كوتاه نيروي انتظامي/

عاملان قتل جوان 18 ساله در بجنورد دستگير شدند

عاملان قتل جوان 18 ساله در بجنورد دستگير شدند

بجنورد - خبرگزاري مهر: دستگيري عاملان قتل جوان 18 ساله در بجنورد، دستگيري 40 سوداگر مرگ در خراسان شمالي و... از مهمترين عناوين اخبار امروز نيروي انتظامي اين استان است.

به گزارش خبرگزاري مهر، فرمانده انتظامي خراسان شمالي از دستگيري هفت نفر از عاملان جنايتي كه منجر به قتل يك جوان 18 ساله شده بودند، خبر داد.

صفوه ا... امام وردي محمدي در اين باره افزود: در پي وقوع يك نزاع خياباني در بجنورد، دو نفر به شدت مجروح و ماموران پليس آگاهي براي بررسي در محل حاضر شدند.

وي با بيان اينكه مجروحان درگيري براي مداوا به بيمارستان امام علي اعزام شده بودند، تصريح كرد: ماموران حين بررسي و شناسايي عامل درگيري، از خبر فوت يكي از مجروحان در بيمارستان مطلع شدند.

فرمانده انتظامي خراسان شمالي با اشاره به اينكه هفت نفر از عاملان در گيري كه سن بين 18 تا 20 دارند در عمليات مختلف دستگير شدند، ادامه داد: اين افراد در بازجويي، علت اين درگيري را اختلاف قبلي با افراد طرف مقابل در گيري ادعا كردند.

40 سوداگر مرگ در خراسان شمالي دستگير شدند

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالي از دستگيري 40 سوداگر مرگ و كشف 25 كيلوگرم مواد مخدر خبر داد.

قربان محمد صادقي گفت: ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر در طرح كنترل محورهاي مواصلاتي استان، با هدف مقابله با توزيع كنندگان مواد مخدر، طي سه روز 40 قاچاقچي حرفه اي را دستگير كردند.

وي اظهار  داشت: در بازرسي هاي بعمل آمده از متهمان مقدار 25 كيلوگرم مواد مخدر از نوع ترياك و تعدا شش هزار و 500 عدد قرص ترامادول كشف شد.

50 معتاد خطرناك در خراسان شمالي جمع آوري شدند

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر استان گفت: با اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي، 50 نفر از معتادان تابلو و بدون جا و مكان شناسايي و دستگير شدند.

صادقي افزود: در بازرسي هاي بعمل آمده از كليه افراد مقدار هفت كيلو و450 گرم مواد مخدر ترياك كشف شد.

وي تصريح كرد: متهماني كه مواد مخدر به همراه داشتند، پس از تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضايي و معتادان تابلو نيز به كمپ ترك اعتياد منتقل شدند.

کد خبر 2133297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha