پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۰ شهریور ۱۳۹۲، ۱۴:۰۲

كتابهای درسي دانش آموزان به تمامی استانها ارسال شد

كتابهای درسي دانش آموزان به تمامی استانها ارسال شد

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي از ارسال کتابهای درسی به تمامی استانها خبر داد و گفت: مدرسان پايه ششم را به عنوان پشتيبانان دروس تدريس شده انتخاب كنيد تا بتوانند از كلاسهاي درس حمايت كنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمين محي الدين بهرام محمديان گفت: كتابهاي درسي به استانها ارسال شده و باید پیگیری شود که كتابها به موقع به دست معلمان برسد.

وی افزود: امسال براي هزار كلاس با 30 هزار دانش آموز پايه سوم ابتدايي در كل كشور براي درس قرآن؛ كتابي به نام "قرآن هديه آسماني" به استانها ارسال خواهد شد كه تلفيق دو كتاب قبلي است.

محمدیان پیشنهاد داد: معلمان دوره ديده پايه اول، دوم و ششم جابه جا نشوند و اگر هم جابجا شد، بايد از معلمان دوره ديده در اين پايه ها استفاده کرد.

محمديان خطاب به معلمان گفت: توليد محتواي كتب درسي تا پايه سوم همسو و منطبق با برنامه درسي ملي است و در پايه چهارم و پنجم و ششم نيز نياز به اصلاحات است و براي اين امر؛ براي پايه چهارم و پنجم پيشنهادات خود را ارائه دهيد تا با اين روش نياز سنجي صورت گيرد.

وي در ادامه توصيه كرد: در هر استان ضمن هماهنگي با شبكه محلي كتابهاي جديد را در رسانه ملي معرفي كنيد تا اولياء و دانش آموزان با محتويات كتابها آشنايي بيشتري پيدا كنند.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي به بررسي و توضيح كتابهاي درسي پايه سوم پرداخته و توضیح داد: اين كتابها جهت تقويت هويت اسلامي ايراني انقلابي و بر اساس پنج عنصر تفكر و تعقل، ايمان، عمل و اخلاق در چهار عرصه ارتباط با خود، خدا، خلق و خلقت تهيه و تنظيم شده است.

وي در ادامه توصيه كرد: در هر استان ضمن هماهنگي با شبكه محلي كتابهاي جديد را در رسانه ملي معرفي كنيد تا اولياء و دانش آموزان با محتويات كتابها آشنايي بيشتري پيدا كنند.

رئيس سازمان پژوهش و برنامه ريزي آموزشي به بررسي و توضيح كتابهاي درسي پايه سوم پرداخته و بيان كردند : اين كتابها جهت تقويت هويت اسلامي ايراني انقلابي و بر اساس پنج عنصر تفكر و تعقل، ايمان، عمل و اخلاق در چهار عرصه ارتباط با خود، خدا، خلق و خلقت تهيه و تنظيم شده است.

کد خبر 2133642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha