پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ شهریور ۱۳۹۲، ۱۶:۰۱

صفایی بوشهری بیان کرد:

توسعه مكتب تشيع از نتايج حضور امام رضا (ع) در ایران است

توسعه مكتب تشيع از نتايج حضور امام رضا (ع) در ایران است

بوشهر – خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: گسترش جهانی مکتب تشیع از نتایج حضور امام رضا(ع) در ایران بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلاملعی صفایی بوشهری ظهر پنجشنبه در نشست با خدام حرم رضوی با گرامیداشت دهه کرامت این دهه را از افتخارات شیعه دانست و گفت: عشق مردم ایران به  امام رضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) در دهه کرامت متجلی می شود

وی وجود عشق و علاقه شیعیان به ویژه ایرانیان نسبت به خاندان پیامبر مکرم اسلام را از برکات خداوندی دانست و تصریح کرد: وجود مرقد امام رضا(ع)  و فاطمه معصومه (س) از جمله نعماتی است که خداوند به ایرانیان داده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهربا تشریح آثار و برکات حضور امام رضا(ع) در ایران گفت: عشق ما به ساحت مقدس امام رضا(ع) و زنده نگه داشتن یاد این امام بزرگو ار، و همچنین گرایش و محبت ما به دین اسلام همان جلوه مفهوم ولایت به شمار می رود.

صفایی بوشهری محبت ودلبستگی شدید مؤمنان به رسول خدا و اهل بیت علیهم السلام رااز ویژگی‌هاوامتیازهای مومنان دانست و گفت: آنان همواره از ژرفای جان به اهل بیت عشق می ورزند و در پی دستیابی به رضایت آنان هستند وطبیعی است که محبت به آنان جلوه ها و آثار گوناگونی در زندگی دارد و زیارت مرقدهای پاک و نورانیشان در زمره مهم ترین آن جلوه هاست.

وی با بیان اینکه سبک زندگی امامان معصوم باید به‌عنوان یک فرهنگ توسعه یابد تاکید کرد: اندیشه نورانی پیامبر اسلام(ص)، سنت و سیره نبوی و رضوی و تعالیم والای ائمه معصوین(ع) بهترین و کامل‌ترین منابع برای تحقق سبک زندگی اسلامی است

که باید به طور جدی مورد استفاده قرار گیرد و همه امکانات کشور در راستای ترویج سبک زندگی اسلامی و رضوی بسیج شود.

نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه دشمنان درصدد خاموش کردن نور ولایت در سرزمین‌ها بودند گفت: دشمنان با فراهم کردن شرائط بسیار سخت و ناگوار قصد داشتند با به شهادت رساندن و یا محدود کردن فعالیت امام رضا(ع) نور ولایت را خاموش کنند اما نتوانستند.

صفایی بوشهری تصریح کرد: امام رضا (ع) برای جهانی کردن مکتب اهل بیت و تشیع آمدند که گسترش این مکتب از اهداف سفر این امام بزرگوار به ایران بود.

امام جمعه بوشهر در پایان با تشکر از مدیران و دست‌اندرکاران دستگاه‌های مختلف فرهنگی و اجرایی کشور برای برگزاری جشن‌های دهه کرامت اظهار کرد: این اقدام مبارک می‌تواند به توسعه سبک زندگی اسلامی کمک کرده و زمینه آشنایی هرچه بیشتر مردم را با فرهنگ و معارف والای اسلام فراهم کند، که باید از تمام ظرفیت‌ها دراین ایام  پربرکت دهه کرامت در جهت انتشار معارف رضوی بهره جست.

در این نشست  پس ازاینکه بیرق متبرک امام رضا علیه السلام  و هدایای متبرک شده حرم مطهر رضوی تحویل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهرشد یکی از خدام حرم رضوی با بیان اینکه امسال برای ششمین بار است که برنامه زیر سایه خورشید در استانهای کشور برگزار می‌شود گفت: این برنامه مهم با رویکرد فرهنگ‌سازی امید و نشاط در بین مردم و شادابی ملی  برگزار می‌شود.

عبدالله ظریف تصریح کرد: امسال در دهه کرامت برنامه زیر سایه خورشید خدام حرم رضوی به نمایندگی از 25 هزار خادم در 120 شهر کشور و شش کشور خارجی برنامه اجراء می‌کنند.

کد خبر 2134336

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha