محمد اقوامی در گفتگو با خبرنگار مهر، از رسیدگی به بیش از 2 هزار و 384 فقره پرونده های تخلفاتی گرانفروشی در شش ماهه اول امسال خبر داد و افزود: شعب تعزیرات حکومتی استان در جریان رسیدگی پرونده های گران فروشی واحدهای متخلف را به پرداخت 18 میلیارد و 410 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کردند.
وی با اعلام اینکه بیش از 9 میلیارد ریال جزای نقدی برای پرونده های تقلب در شش ماهه اول سالجاری تعیین شده است، اظهار داشت: بر اساس گزارش بازرسان مجامع امور صنفی و سازمان صنعت و معدن و تجارت برای 632 واحد صنفی پرونده تخلفاتی تقلب صادر و به تعزیرات حکومتی ارسال شده که از این تعداد برای 539 فقره پرونده های تقلب واحدهای متخلف را بپرداخت 9 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کردند.
مدیر کل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی همچنین از محکومیت بیش از 200 میلیون ریال جزای نقدی برای تقلب در فروش مبل در سطح استان خبر داد و اعلام کرد: شعبه ویژه رسیدگی پس از تشریفات قانونی متهم پرونده را به پرداخت 200 میلیون ریال جزای نقدی در حق دولت و به پرداخت 50 میلیون ریال در حق شاکی خصوصی محکوم کرد.
اقوامی همچنین از محکومیت بیش از 200 میلیون ریال جزای نقدی برای پرونده تخلفاتی عدم ایفای تعهدات وارد کنندگان در قبال ارز، ادامه داد: همچنین طی این مدت به بیش از 3 هزار و 100 فقره پرونده های تخلفاتی عدم درج قیمت در شش ماهه اول سالجاری رسیدگی و واحدهای متخلف به پرداخت یک میلیارد و 450 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
نظر شما