پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲

حجت الاسلام مختاری:

سلامت روانی و حفظ جامعه از فساد مهم ترین فلسفه حجاب در دیدگاه امام رضا(ع) است

سلامت روانی و حفظ جامعه از فساد مهم ترین فلسفه حجاب در دیدگاه امام رضا(ع) است

بیرجند – خبرگزاری مهر: استاد حوزه و دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بـشرى و بـویژه جوامع اسلامى مطرح اسـت، گفت: سلامت روانی و حفظ جامعه از فساد مهم ترین فلسفه حجاب در دیدگاه امام رضا (ع) است.

حجت الاسلام محمد مختاری در گفتگو با مهر، با بیان این که امام رضا (ع) بیشترین تاکید را بر حفظ پوشش و حجاب در جامعه داشتند، گفت: ایشان همواره اطرافیان خود را از نگاه به زنان نامحرم برحذر می داشتند.

وی افزود: امام رضا(ع) حجاب را مایه آرامش و تعالی جامعه می دانند و برای حفظ کانون خانواده تاکید دارند که زن و شوهر برای همدیگر خود را آراسته کنند چراکه  ایشان می فرمایند"دلیل انحراف زنان بسیاری از امت های پیشین این است که مردان به آراستگی برای همسرانشان بی تفاوت هستند".

استاد حوزه ودانشگاه بیرجند با بیان این که امام رضا(ع) همواره زنان را برحجاب و پاکدامنی تشویق می کردند گفت: حجاب کامل حضرت فاطمه معصومه(س) که تربیت یافته امام رضا(ع) هستند نشان می دهد ایشان زن را مانند گوهرو مرواریدی می دانند که تنها در قالب پوشش می تواند از خطرها و آفات جامعه مصون باشد.

حجت الاسلام مختاری یادآورشد: حضرت معصومه(س) خواهر گرامی امام رضا(ع) بهترین الگو برای حجاب و پوشش زنان مسلمان هستند.

وی با بیان اینکه حجاب و عفاف به عنوان دو ارزش در جامعه بـشرى و بـویژه جوامع اسلامى مطرح اسـت، گفت: تشریح حکم اسلامی حجاب و پاسخ به شبهات آن برای تمام مبلغان دین ضروری است.

حجت الاسلام مختاری استحكام پيوند خانوادگي و حفظ احترام زن را از دیگر دستاوردهای حجاب دانست و بیان کرد: رعايت حجاب اسلامي، حفظ عزت و شخصيت زن در اجتماع است.

کد خبر 2135743

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha