غلام محمد زارعی به خبرنگار مهر گفت: دوستانی که برای آینده ای این استان احساس مسئولیت می کنند باید خویشتنداری کنند و همدلی را بر هرچیز دیگر ارجح بدانند.
وی افزود: طبیعی است که وقتی فردی برای استانداری انتخاب می شود، کسی یا کسانی در این انتخاب نظرشان تامین نشود اما مجمع نمایندگان در این انتخاب معدل استان را در نظر گرفته است.
زارعی تصریح کرد: انتخاب استاندار جدید براساس توانمندیها و نیازهای استان بوده است.
وی بیان داشت: کهگیلویه و بویراحمد به یک استانداری نیازمند است که دارای یک تفکر سیستمی و برنامه ای باشد و برای جزء جزء نیازهای استان برنامه ارائه دهد.
وی با بیان اینکه دکتر خادمی استاندار مورد توافق مجمع نمایندگان و وزارت کشور برای جزء جزء بخش های استان برنامه دارد، افزود: او در معاونت استانداریهای استانهای بوشهر و کهگیلویه وبویراحمد و در سایر حوزه ها از جمله نفت تجربه دارد و عضو هیئت علمی دانشگاه است و در جهاد سازندگی استان که نهادی انقلابی و فراگیر بوده، کارش را شروع کرده است.
نماینده بویراحمد و دنا در مجلس مخالفین گزینه نهایی استانداری کهگیلویه وبویراحمد را به خویشتنداری و صبر دعوت کرد و افزود: تدابیری که استاندار جدید در اداره استان خواهد داشت به دغدغه های همه نیروها پاسخ خواهد داد.
وی در پایان بیان داشت: با برگزاری جلسات و گفت و شنود با سیاسیون مخالف استاندار جدید، می توان بخشی از دغدغه ها را مرتفع کرد.
نظر شما