سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این تصادف صبح امروز در اثر برخورد یک دستگاه پراید با نیسان در اتوبان زنجان به قزوین رخ داد.
وی اظهار داشت: علت وقوع این تصادف عدم توجه به جلو بوده است. جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: متاسفانه عدم توجه به جلو 33 درصد از تصادفات در محورهای مواصلاتی در استان زنجان را به خود اختصاص می دهد.
سرهنگ شر محمدی گفت: دیروز هم 5 فقره تصادف در محورهای مواصلاتی استان رخ داد که علت اصلی این تصادفات عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی و تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.
وی به تعداد تصادفات اتفاق افتاده درشهریورماه سالجاری اشاره کردوگفت: در 24 روز گذشته سالجاری در محورهای مواصلاتی زنجان 11 فقره تصادف فوتی، 16 نفر مقتول،103 مورد تصادف جرحی، 156 نفر مجروح و 100 تصادف خسارتی رخ داده است.
جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: در این راستا تعداد تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 27 درصد کاهش، مقتول 6 درصد کاهش،تصادفات جرحی 45 درصد افزایش ، تعداد مجروح 59 درصد افزایش و تعداد تصادفات خسارتی 25 درصد کاهش داشته است.
سرهنگ شیر محمدی یادآورشد: در 24 روز گذشته سالجاری در محورهای مواصلاتی استان 972 خودرو توقیف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد توقیف خودرو 14 درصد افزایش داشته است.
وی در ادامه افزود:در این مدت 588 موتور سیکلت توقیف شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته برابر است .
جانشین پلیس راه استان زنجان، به مسافران توصیه کرد به محض خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند و با توجه به اینکه روزهای پایانی تعطیلات هم است در رانندگی عجله نکنند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.
نظر شما