پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۳۰

سرهنگ شیر محمدی خبر داد:

تصادف فوتی در محور زنجان – قزوین/ کاهش 27 درصدی تصادفات جاده‌ای در زنجان

تصادف فوتی در محور زنجان – قزوین/ کاهش 27 درصدی تصادفات جاده‌ای در زنجان

زنجان -خبرگزاری مهر: جانشین پلیس راه استان زنجان، از وقوع یک فقره تصادف فوتی در محور زنجان به قزوین خبر داد و گفت: متاسفانه دراین سانحه رانندگی یک نفر فوت کرد.

سرهنگ علی اصغر شیر محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: این تصادف صبح امروز در اثر  برخورد یک دستگاه پراید با نیسان در اتوبان زنجان به قزوین رخ داد.

وی اظهار داشت: علت وقوع این تصادف عدم توجه به جلو بوده است. جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: متاسفانه عدم توجه به جلو 33 درصد از تصادفات در محورهای مواصلاتی در استان زنجان را به خود اختصاص می دهد.

سرهنگ شر محمدی گفت: دیروز هم 5 فقره تصادف در محورهای مواصلاتی استان رخ داد که علت اصلی این تصادفات عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی و تخطی از سرعت مطمئنه بوده است.

وی به تعداد تصادفات اتفاق افتاده درشهریورماه سالجاری اشاره کردوگفت: در 24 روز گذشته سالجاری در محورهای مواصلاتی زنجان 11 فقره تصادف فوتی، 16 نفر مقتول،103 مورد تصادف جرحی، 156 نفر مجروح و 100 تصادف خسارتی رخ داده است.

جانشین پلیس راه استان زنجان گفت: در این راستا تعداد تصادفات فوتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 27 درصد کاهش، مقتول 6 درصد کاهش،تصادفات جرحی 45 درصد افزایش ، تعداد مجروح 59 درصد افزایش و تعداد تصادفات خسارتی 25 درصد کاهش داشته است.

سرهنگ شیر محمدی یادآورشد: در 24 روز گذشته سالجاری در محورهای مواصلاتی استان 972 خودرو توقیف شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد توقیف خودرو 14 درصد افزایش داشته است.

وی در ادامه افزود:در این مدت 588 موتور سیکلت توقیف شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته برابر است .

جانشین پلیس راه استان زنجان، به مسافران توصیه کرد به محض خستگی و خواب آلودگی رانندگی نکنند و با توجه به اینکه روزهای پایانی تعطیلات هم است در رانندگی عجله نکنند و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.

کد خبر 2136565

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha