پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۱ مرداد ۱۳۸۴، ۱۵:۱۶

شمخاني در جمع خبرنگاران:

جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك استراتژي از فناوري هسته اي بومي خود صيانت مي كند // وزير دفاع آينده بايد مورد قبول ارتش و سپاه باشد

جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك استراتژي از فناوري هسته اي بومي خود صيانت مي كند  // وزير دفاع آينده بايد مورد قبول ارتش و سپاه باشد

امير دريابان علي شمخاني وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح گفت: امروز داشتن فناوري هسته اي يك ارزش ملي است و كساني كه معتقد به جمهوري اسلامي ايران هستند بر اين مساله تاكيد دارند.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، شمخاني كه در حاشيه مراسم تجليل از خاتمي در محل مجلس شوراي اسلامي با خبرنگاران گفت و گو مي كرد، افزود: جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك استراتژي از فناوري هسته اي بومي خود صيانت مي كند و اين صيانت در مقطعي مبتني بر مذاكره بوده است كه در كنار تداوم آن بايد يك اقدام اجرايي نيز صورت مي گرفت.

وي تاكيد كرد كه ايران با راه اندازي UCF اصفهان، نخستين گام را در عملياتي كردن تصميمات خود برداشته است.

شمخاني در ادامه بر لزوم ادامه روند مذاكرات هسته اي تاكيد كرد و متذكر شد: هيچ وقت و هيچ كس به دنبال اعلام پايان يافتن مذاكرات هسته اي نبوده و اين مذاكرات مبتني بر يك ابتكار عمل و به منظور توسعه اعتماد و آغاز و همپاي با آن يك استراتژي مورد قبول همه نخبگان درون و بيرون حاكميت پي گيري شده است.

وزير دفاع درباره ويژگي هاي جانشين آتي خود اظهار داشت: كسي كه براي وزارت دفاع انتخاب مي شود، بايد از درون وزارتخانه مقبول واقع شود و ارتش و سپاه نيز بر روي وي توافق كنند.

شمخاني اضافه كرد: امروز وزارت دفاع با توجه به گستره صنعتي كه دارد و سقف تحولي كه در آن انجام شده است، در جايگاه مناسبي قرار دارد و وزير دفاع دولت آينده بايد اين مسير را ادامه دهد و هركس كه بتواند مقبول و كارآمد باشد، حتما شايسته وزارت دفاع هم هست.

از شمخاني در خصوص تحولات آينده ايران سوال شد.

وزير دفاع كه آخرين روز همكاري با دولت را پشت سر مي گذارد، پاسخ داد: بايد منتظر ماند و ديد كه ديگران چه طرحي را فراتر از حوزه جغرافيايي خود براي دنيا ترسيم مي كنند.

وي افزود: آمريكايي ها با اشغال افغانستان و عراق دنبال اضمحلال ايران و سوريه بود، اما امروز طرح صدور دموكراسي آنان به خاورميانه با شكست مواجه شده و عراق بيش از آن كه بر منطقه تاثيرگذار باشد، بر روي آمريكا تاثيرگذار است و بعيد است چنين سناريويي را در كشور ديگري تكرار كنند.

شمخاني همچنين به شكست طرح هاي آمريكايي انقلاب رنگين، تحريم انتخابات و برگزاري رفراندوم در كشورمان اشاره كرد و اظهار داشت: سيستم سخت افزاري آمريكا در ايران شكست خورده است، اما آنها اين مسير را در قالب ديگري ادامه مي دهند و ما بايد از طريق همبستگي ملي مانع از توفيق آنان در سيستم نرم افزاري شويم.

کد خبر 213696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha