پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۱۸

تهیه نقشه مناطق پر خطر زمین در برابر تغییرات اقلیمی

تهیه نقشه مناطق پر خطر زمین در برابر تغییرات اقلیمی

دانشمندان استرالیایی و آمریکایی نقشه مناطقی از زمین را تهیه کرده اند که نسبت به تغییرات اقلیم بیشترین و کمترین آسیب پذیری را دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان انجمن حفاظت از حیات وحش، دانشگاه کویینزلند و دانشگاه استنفورد این نقشه را با استفاده از داده های اکوسیستم های جهان و پیش بینی های صورت گرفته در مورد اینکه چگونه تغییرات اقلیم می تواند آنها را تحت تاثیر بگذارد، تهیه کرده اند.

این نقشه نشان می دهد جنوب و جنوب شرق آسیا، اروپای غربی و مرکزی، جنوب شرق آمریکا و جنوب استرالیا آسیب پذیرترین مناطق به تغییرات اقلیم هستند.

این نقشه آسیب پذیری به دولت ها و سازمان های محیط زیست کمک خواهد کرد مناطقی را شناسایی کنند که بهترین مکان برای سرمایه گذاری فعالیت های حفاظت از اکوسیستم ها و ارائه خدمات یکسان  به حیات وحش و انسان هستند.

جیمز واتسون مدیر برنامه تغییرات اقلیم انجمن حفاظت از محیط زیست گفت: باید بدانیم تغییرات اقلیم اکوسیستم را به طور مستقیم و غیر مستقیم از جنبه های مختلف تحت تاثیر قرار می دهد و نمی توانیم تصور کنیم که همه اقدامات سازگاری در همه جا مناسب و کارآمد هستند.

وی افزود: حقیقت این است که بودجه محدودی وجود دارد و باید در سرمایه گذاری های خود در زمینه های راهبردهای سازگاری در سراسر دنیا هوشمندانه رفتار کنیم.

نتایج این تحقیقات درنشریه Nature Climate Change  منتشر شده است.
 

کد خبر 2137212

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha