به گزارش خبرنگار مهر، شهردار شیراز عصر سه شنبه در مراسم افتتاح پروژه های شهری گفت: طرح توسعه مناطق کمتر برخوردار شیراز از جمله مواردی است که مورد تاکید همگان قرار دارد.
علیرضا پاک فطرت افزود: پروژه هایی که امروز کلنگ زنی و افتتاح شد در مناطق کمتر برخوردار شیراز بود که اینگونه حرکت ها تنها برای رضایت مندی شهروندان است.
وی با اشاره به اینکه مهمترین هدف مدیریت شهری ثروتمند کردن شهروندان است، یادآور شد: اجرایی چنین پروژه های در مناطق کمتر برخوردار شیراز باعث می شود که زمین و منزل به قیمت واقعی خود برسد.
شهردار شیراز تصریح کرد: در منطقه میانرود تا سال 90 تنها 18 پروانه ساخت سه طبقه صادر شده بود در حالیکه با اجرایی شدن پروژه های مختلف در این منطقه در سال 91 بیش از 300 پروانه ساخت بیش از سه طبقه صادر شده است.
پاک فطرت تاکید کرد: طرح توسعه مناطق جنوب شهر شیراز از جمله مباحثی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه های شیراز است که تا به امروز خوشبختانه همکاری مناسبی وجود داشته است.
نظر شما