به گزارش خبرنگار مهر، اين جشنواره كه توسط سازمان تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد، پيش از ظهر پنجشنبه با حضور چهرههاي فرهنگي و تعدادي از مسئولان پايان يافت.
حجتالاسلام والمسلمين عباس اسكندري رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم در اين مراسم، فضاي مجازي را ظرفيت مناسبي براي نشر مباني عظيم معرفتي، معنوي و اخلاقي دانست و گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، محدوديتهاي زيادي براي انتشار اطلاعات وجود داشت اما اکنون با وجود اینترنت و امکانات اطلاع رسانی که با سرعت هر چه تمامتر رو به پیشرفت است تمام موانع و مرزها برداشته شد.
وي، ورود حجم عظيمي از مسائل غيرارزشي در فضاي مجازي را از آسيبها و موانع فعاليت در اين عرصه ذكر كرد و افزود: دشمنان دین و اخلاق و معنویت از همین ابزار و فضا استفاده میکنند و آنقدر فضای مجازی را به مسائل غیراخلاقی پر کردند که انسان تصور میکند جایی برای طرح مسائل اخلاقی نیست.
حجتالاسلام اسكندري به مشکلات و موانع فعالیت در فضای مجازی اشاره كرد و گفت: با وجود اینکه فضای مجازی و اينترنت فضای مناسبی برای ترویج ارزشهای الهی و انسانی است اما مشکلاتی در این عرصه وجود دارد كه حجم وسیع مسائل غیرارزشی يكي از آنهاست.
وي اولويتبندي نشدن مطالب بر اساس نيازهاي مخاطبان و نبود قالبهاي جذاب را از موانع محتواهاي ارزشي ذكر كرد و يادآور شد: محتواي زیادی در فضای مجازی عرضه ميشود اما به دليل نيازسنجي نشدن محتواها، ممكن است بسياري از اين مطالب ارزشي مورد نیاز مومنان نباشد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم تاكيد كرد: هر وبلاگ در حقیقت یک مجله است که بلاگرها، افکار و سلایق خود را عرضه میکنند اما اینکه این مطالب چقدر دستهبندی و اولویتبندی و در قالبهای جذاب عرضه شده، مهم است.
حجتالاسلام اسكندري اظهار كرد: باید ادبیات جهان را خوب بدانیم تا بر اساس همان ادبیات مطالب خودمان را تهیه و تدوین کنیم.
وي بكاربردن قالبهاي جذاب در تدوين محتواي ارزشي را در جذب مخاطب تاثيرگذار دانست و افزود: حجم زدگی موجب شده نتوانیم نیازهای واقعی مخاطبان را مورد توجه قرار دهیم و کمیت گرایی ما را از کیفیت مطالب باز میدارد.
رئيس سازمان تبليغات اسلامي استان قم ضمن قدردانی از شرکت وبلاگ نویسان در اين جشنواره، به آنها توصيه كرد كه در تهيه محتواي ارزشي با افرادي كه در آن زمينه تخصص دارند مشورت كنند تا بر غناي محتوا بيفزايند.
عليرضا طالبپور مدیرعامل موسسه اطلاع رسانی تبیان ديگر سخنران اين جشنواره بود كه به تشريح ويژگيهاي فضاي مجازي، مدلهاي موفق در فضاي مجازي، آسيبهاي شبكههاي اجتماعي از جمله فيس بوك و... پرداخت.
در پايان اين مراسم به برترينهاي اين جشنواره جوايزي همچون کمک هزينه حج عمره، کمک هزينه سفر عتبات عاليات، کمک هزينه مشهد مقدس، لپ تاپ، سکه طلاي بهار آزادي، دوربين ديجيتالي و کمک هزينه اقلام فرهنگي اهدا شد.
قم - خبرگزاري مهر: نخستين جشنواره وبلاگ نويسي ديني تبيان قم در مراسمي با تجليل از 48 وبلاگ نويس برتر به كار خود پايان داد.
کد خبر 2138762
نظر شما