پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۵:۴۰

محمد زاده :

چهارمین المپیاد رباتیک دانشگاه های پیام نور در خراسان جنوبی برگزار می شود

چهارمین المپیاد رباتیک دانشگاه های پیام نور در خراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی از برگزاری چهارمین دوره المپیاد رباتیک دانشگاه های پیام نور کشور به میزبانی بیرجند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا محمدزاده ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اشاره به اینکه چهارمین دوره المپیاد رباتیک پیام نور چهارم تا هشتم شهریور ماه در استان برگزار می شود، اظهارکرد: ثبت نام اولیه برای شرکت در این المپیاد از 26 مرداد  آغاز و تا 20 مهرماه نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این المپیاد ویژه برادران برگزار می شود، ادامه داد: تاکنون از 16 استان کشور 80 تیم برای حضور در المپیاد ثبت نام کرده اند.

وی با بیان اینکه حضور 40 تیم برای حضور در چهارمین دوره المپیاد قطعی شده است، عنوان کرد: المپیاد رباتیک در 14 لیگ و در سه بخش دانش آموزی، آزاد و لیگ ویژه پیام نور برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ثبت نام قطعی شرکت کنندگان از 20 مهر ماه تا 15 آبان ماه خواهد بود، تصریح کرد: به این دلیل که خراسان جنوبی در سه دوره قبلی این المپیاد حضور فعال داشته، میزبانی این دوره از مسابقات از سوی هیئت رئیسه دانشگاه پیام نور به خراسان جنوبی سپرده شده است.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی عنوان کرد: داوری طرح های ارسالی تا یک هفته پس از دریافت طرح، انجام و نتیجه به تیم ها جهت شرکت در مسابقات اعلام خواهد شد.

محمد زاده در ادامه از آغاز ثبت نام عمره دانشجویی از مهر ماه امسال خبر داد و  گفت: دانشجویان برای ثبت نام می توانند با آغاز ترم تحصیلی اقدام کنند.

وی همچین به برنامه های این دانشگاه در هفته دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: برپایی نمایشگاه هفته دفاع مقدی در واحد های دانشگاهی پیام نور، همایش افلاکیان خاک در واحد خوسف، برپایی نمایشگاه عکس و کتاب دفاع مقدس و ... از برنامه های این هفته در دانشگاه پیام نور استان است.

مدیر فرهنگی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی به تشکیل ستاد مهر در دانشگاه پیام نور استان اشاره کرد و اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید فعالیت انجمن های علمی و همکاری در برگزاری همایش های علمی و فرهنگی جدی گرفته می شود.

کد خبر 2138862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha