به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، الکسی پوشکف رئیس کمیسیون امور بین الملل مجلس دومای روسیه اظهار داشت: موج شدید خشونت های قومی در عراق نتیجه مستقیم اشغال این کشور توسط آمریکا است.
وی که در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر سخن می گفت نسبت به اینکه چنین خشونتی به سوریه منتقل شود هشدار داد. بوشکوف خاطرنشان کرد: باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا که از مخالفان جنگ عراق بود، باید به صراحت و به طور شفاف بگوید که آیا خواهان هرج و مرج در عراق و جنگ داخلی در سوریه است، این در حالی است که وی تا کنون در این زمینه سکوت کرده است.
گفتنی است طرح اخیر روسیه درباره سلاح شیمیایی سوریه و پیشنهاد کنترل آنها توسط سازمان ملل سایه جنگ و حمله آمریکا به دمشق را دور کرد و واشنگتن و مسکو اخیرا درباره سوریه با یکدیگر به توافق رسیدند.
نظر شما