امیر مسعود مرادی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلاتی که در روزهای گذشته به دلیل راهاندازی سامانه ثبت الکترونیک اسناد در روند تنظيم اسناد رسمي ایجاد شده، اظهار داشت: از تاریخ 26 شهریورماه جاری که این سامانه برای دفاتر رسمی ثبت راه اندازی شده است، به دلیل اخلال در این سیستم کار با مشکلات مختلفی از جمله کندی روند انجام کار به وجود آمده است.
سرعت انجام امور کاهش یافته است
وی در ادامه با بیان اینکه اصل طرح خوب است، افزود: با وجود مزیتهای قابل توجهي كه این طرح به دلیل تسریع در روند انجام امور به صورت اینترنتی خواهد داشت، هم اکنون به علت مشکلات موجود؛ دفتریاران و سردفتران در برقراری ارتباط با این سامانه، عملا سرعت ارائه خدمات و تنظيم اسناد مردم کاهش یافته است.
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران استان اصفهان تصریح داشت: اتصال به این سامانه برای سرفتران از همان روزهای نخست دشوار بود و علی رغم انتقادات بسیاری که به مسئولان سازمان ثبت اسناد استان اصفهان در این زمینه داشته ایم همچنان این مشکل پابرجاست.
استفاده از vpn ارائه شده و سامانه مقدور نیست
وی ادامه داد: از زمان رفع اختلال موجود در این سیستم اطلاع دقیقی نداریم چراکه دفاتر اسناد رسمي فقط مجریان این طرح هستند.
مرادی اظهار داشت: در مکاتباتی که با سازمان ثبت اسناد و مسئولان داشته ایم به آنها گزارش شده است که استفاده از VPN ارائه شده و همچنين سامانه ثبت آني در بيشتر ساعات اداري برای دفاتر اسناد رسمي مقدور نیست.
وی با بیان اینکه از زمان اجرای این طرح ثبت یک سند با استفاده از سامانه شاید ساعتها و حتی روزها به طول انجامد، افزود: این سامانه باید سرعت انجام کار را تسریع میبخشید اما از زمان راهاندازی آن سرعت انجام امور کاهش نیز یافته است.
تنها درصدي از دفاتر رسمی در طرح آزمایشی بودند
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران استان اصفهان تصریح داشت: در زمان كوتاهي که این سامانه به صورت آزمایشی مورد اجرا قرار گرفت، به دلیل اینکه تنها درصدي از دفاتر اسناد رسمی سامانه را مورد استفاده قرارداند، نقایص و سرعت پایین سامانه مشخص نشد اما اکنون به دلیل استفاده تمام دفاتر از این سامانه سرعت با کاهش روبه رو شده است.
وی بیان داشت: این روزها دفاتر اسناد رسمي به علت بروز این مشکل به سختی کارهای روزمره خود را انجام میدهند واين امر باعث نارضايتي مراجعين گرديده و از مسئولان میخواهیم در این راستا و زمان رفع اشكالات موجود اطلاع رساني لازم را داشته باشند.
مرادی اظهار داشت: در استان اصفهان حدود 500 دفتر ثبت اسناد از این سامانه استفاده مینند.
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران استان اصفهان در بخش پایانی سخنان خود زمان راهاندازی این سامانه را 26 شهریورماه سال جاری عنوان کرد و بیان داشت: از آن تاریخ به بعد این موضوع سبب شده است تا شاهد انتظار مردم در ثبت اسناد باشیم و عملا مردم با اجرای این طرح با مشکل مواجه شدهاند.
وي در پايان اظهار اميدواري نمود تا با رفع مشكلات توسط مسئولين خدمت رساني دفاتر در كوتاه ترين زمان و با بيشترين كيفيت به مردم ارائه شود.
نظر شما