پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۲ مرداد ۱۳۸۴، ۱۴:۱۸

30 مرداد ماه امسال ؛

دومين جشن بودايي كوهستان واتايي برگزاري مي شود

دومين جشن بودايي كوهستان واتايي چين و نمايشگاه هنرهاي بودايي روز 30 مرداد ماه در شانشي استان شمالي چين برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، اين جشن بودايي با موضوع نمايش فرهنگ بودايي و سرعت بخشيدن و توسعه صنعت توريسم يك ماه به طول مي انجامد.

مراسم مجلل افتتاحيه و اختتاميه اين جشنها و همچنين مجموعه فعاليتهايي همچون اجراهاي هنري و تئاتر برگزار مي شود.

براساس گزارش خبرگزاري چيني شينهوا، كوهستان واتايي يكي از پنج مكان برجسته و مقدس بودايي ها در دنيا به شمار مي رود.

در اين مكان بيش از 140 هزار مجمسمه بودايي و بسياري از آثار باستاني بودايي متعلق به قرن هشتم نگاهداري مي شود.  در اين كوهستان كه 1200 سال سابقه تاريخي دارد 76 معبد وجود دارد. ساختمان بزرگ و سفيد يكي از اين معابد كه به سبك نپالي ساخته شده و داراي 75 متر ارتفاع است نماد كوهستان واتايي به شمار مي رود .

اولين مراسم بوايي كوهستان واتايي نيز در مرداد ماه  سال گذشته به همراه همايشي درباره فرهنگ بودايي برگزار شد.

کد خبر 214067

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha