به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی افضلی فرد ظهر سه شنبه در دیدار از پروژه های اجرایی حوزه بهداشت و درمان اردبیل افزود: بنا به گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی به دلیل عدم معرفی پزشک فوق تخصص در برخی رشته ها و نیز اتمام تعهدات قانونی پزشکان، در حال حاضر در رشته های فوق تخصص جراحی اطفال، عروق و شبکیه اردبیل فاقد پزشک می باشد.
وی با اشاره به کمبود پزشک در رشته های تخصصی رادیولوژی، جراحی چشم و جراحی مغز و اعصاب در اردبیل و شهرستان ها ادامه داد: حل کمبود پزشک و جلو گیری از مراجعه و یا اعزام بیماران به استان های دیگر از جمله مطالبات مردم و نمایندگان از وزیر بهداشت است.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس با تاکید بر اینکه این استان باید در حوزه بهداشت و درمان به عنوان استان باز اعلام شود، تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی و پزشک عمومی در مراکز بهداشتی، درمانی و محرومیت منطقه در خصوص ماندگاری پزشکان عمومی از دلایل این درخواست است.
وی با بیان اینکه اعلام اردبیل به عنوان استان باز در راستای جذب نیروهای طرحی پزشکان و تخصیص مبالغی برای پزشکان خانواده روستایی است، ادامه داد: از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواستار رفع معضلات مربوط به این حوزه در استان شده ایم.
افضلی فرد احداث بیمارستان 500 تختخوابی را از اولویت های این استان دانست و با اشاره به پیگیری این مهم یادآور شد: علاوه بر کمبود پزشک متخصص و حتی پزشک عمومی، این استان هم اکنون با کمبود حدود هزار و 700 تخت بیمارستانی مواجه است.
وی عنوان کرد: افزایش مراجعان به مراکز دولتی به دلیل عدم توان پرداخت هزینه های مراکز بخش خصوصی توسط بیماران، همجواری با کشور جمهوری آذربایجان و توسعه گردشگری سلامت و... از دیگر دلایلی است که تاسیس این بیمارستان را در استان تشدید می کند.
رئیس مجمع نمایندگان استان در عین حال با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه بخش بهداشت و درمان تاکید کرد که ایجاد رشته های دستیاری جراحی عمومی، روان پزشکی، قلب و پزشک خانواده به منظور توسعه و گسترش رشته های تحصیلی و ارتقای شاخص های کمی و کیفی از جمله اقدامات در این حوزه بوده است.
وی تامین اعتبار تجهیزات بیمارستان ها و جبران کسری اعتبارات هزینه ای و بومی سازی پذیرش دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل را از دیگر اقدامات و موارد پیگیری برشمرد.
نظر شما