به گزارش خبرنگار مهر، حسین نادریمنش عصر امروز در نشست رؤسای دانشگاه های غیردولتی و غیرانتفاعی با اشاره به درخواست رؤسای این دانشگاه ها مبنی بر حذف عنوان غیردولتی از نام این مراکز آموزشی تاکید کرد: اساسنامه دانشگاه های غیردولتی را شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب می کند در دولت نهم این درخواست یکبار توسط معاون آموزشی اسبق به شورای انقلاب فرهنگی به منظور انتفاعی شدن این موسسات ارائه شد، اما شورا با آن مخالفت کرد.
وی به یکی از عیب های انتفاعی شدن که الزام در پرداخت مالیات است، اشاره کرد.
معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه در درخواست جدید وزارت علوم برخی از بندهای اساسنامه دانشگاه های غیردولتی ها اصلاح شده است، به دو مورد اشاره کرد و گفت: در صورتیکه عضو هیات موسس فوت کند، برکنار شود یا استعفا دهد، آورده وی به دانشگاه به قیمت روز کارشناسی شده و برگردانده می شود. این آورده منظور سهم فرد است، نه شهریه دانشجو.
نادری منش به دومین اصلاحیه در خصوص پاداش برای هیات موسس و هیات امنا اشاره کرد و گفت: مجموع پرداخت پاداش ها در کل 4 درصد است.
نظر شما