محمدرضا بیکی در گفتگو با مهر، آغاز اجرای این طرح را از سال 85 در استان اعلام کرد و اظهارداشت: این طرح پس از زمین لرزه بم در سطح ملی بهعنوان یک قانون مصوب و برای اجرا به استان ها ابلاغ شده است.
وی با اشاره اینکه از سال 84 کار تهیه شناسنامه فنی فضاهای آموزشی و مدارس استان آغاز شده است، افزود: پس از تهیه شناسنامه مدارس استان حدود 28 درصد مدارس استان در سال 84 نامقاوم و 27 درصد مقاوم شناسایی شدند.
بیکی با اشاره به اینکه در این راستا یک هزار و 353 کلاس درس تخریبی شناسایی شدند، تصریح کرد: این رقم معادل یک هزار و 646 کلاس درس بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اعتبار مناسبی نیز در این زمینه به استان ابلاغ شده است، افزود: از سال 85 حذف مدارس تخریبی آغاز شده است.
بیکی با بیان اینکه از محل طرح تخریب و بازسازی مدارس تاکنون 122 پروژه با 846 کلاس درس بازسازی آن آغاز شده است، بیان داشت: از این تعداد 113 پروژه با 733 کلاس درس تاکنون تحویل آموزش و پرورش شده است.
اجرای 9 پروژه نوسازی مدارس تا پایان امسال
وی با اشاره به اینکه هم اکنون نیز 9 پروژه با 113 کلاس درس در دست اجرا است، ابراز امیدواری کرد: با تخصیص اعتبارات سال جاری این پروژهها به اتمام برسد.
بیکی با بیان اینکه در بخش مقاوم سازی در راستای اجرای این طرح نیز 56 پروژه با 440 کلاس درس اجرا شده است، عنوان کرد: حجم کار انجام شده در این راستا 32 هزار و 556 متر مربع بوده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه همچنین در راستای مقاومسازی مدارس نیز سهپروژه در دست اجرا است، ابراز امیدواری کرد: این طرح ادامه یافته و سایر مدارس نامقاوم استان نیز مقاوم سازی شود.
نظر شما