به گزارش خبرنگار مهر، نصرالله شفیعی عصر چهارشنبه در نشست کمیسیون کارگری استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان اسلام و شهدای دوران دفاع مقدس اظهار داشت: موفقیت امروز نظام اسلامی مرهون خدمات و زحمات رزمندگان و ایثارگران عزیز است.
وی افزود: هماکنون عطر دلانگیز شهدای گمنام در استان بوشهر موجبات معطر شدن خاک استان شده و امیدوار هستیم که رهروانی شایسته برای شهدای عظیمالشان باشیم.
مدیرکل سیاسی استانداری بوشهر و دبير كميسيون كارگري استان بوشهر با اشاره به مشکلات کارگران خاطرنشان کرد: کارگران قشر زحمتکش جامعه هستند و دفاع از حق و حقوق این قشر وظیفه همگان است.
شفیعی تصریح کرد: انتظار میرود نشستها و جلسات مسئولان خروجی خوب و قابل قبولی برای کارگران داشته باشد تا مشکلات این عزیزان مرتفع شود و کارگران بتوانند پاسخگوی مشکلات معیشتی خانواده باشند.
وی با اشاره به مشکلات اخیر کارگران صدرا گفت: شرکت صدرا در واقع نماد صنعت بومی استان بوشهر و کشور است و افتخارات و دستاوردهای زیادی تاکنون برای استان و کشور به ارمغان آورده است.
لزوم رفع مشکلات معیشتی کارگران شرکت صدرا
مدیرکل سیاسی استانداری بوشهر تاکید کرد: این شرکت اکنون با مشکلات عدیدهای در پرداخت حقوق معوقه کارگران و همچنین در ارتباط با تمدید قرارداد تعدادی از کارگران مواجه شده که همه باید نسبت به رفع این مشکلات کمک کنند.
شفیعی یادآور شد: کارگری که چند ماه حقوق نگیرد نمیتواند پاسخگوی زن و فرزندان خود باشد و انتظار داریم تدابیر لازم برای رفع مشکلات کارگران این شرکت اتخاذ شود.
وی بیان کرد: کارگران قشر آبرومند و مهم جامعه هستند که باید همه کمک کنیم تا مشکلات معیشتی این عزیزان به هر شکل ممکن مرتفع شود.
شفيعي ابراز داشت: كميسيون كارگري تلاش ميكند با همكاري مديران صدرا نسبت به رفع مشكلات اين شركت و بهبود وضعيت كارگران به نتايج مطلوبي برسد و در اين مسير از همه توان و ظرفيت موجود استفاده ميكنيم.
نظر شما