پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۵:۲۵

موسوی در گفتگو با مهر:

جمعیت 126 هزار نفری چناران دو کتابخانه دارند/ لزوم تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز در شهرستان

جمعیت 126 هزار نفری چناران دو کتابخانه دارند/ لزوم تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز در شهرستان

چناران - خبرگزاري مهر: رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی چناران با اشار به فعال بودن دو کتابخانه با وجود جمعیت 126 هزار نفری در این شهرستان اظهار کرد: باید برای بالندگی و رشد علمی شهروندان در جهت ساخت و تجهیز کتابخانه ها در نقاط مختلف شهرستان اهتمام بیشتری داشته باشیم.

مسعود موسوی درباره اینکه مطالعه و کتابخوانی چه نقشی در زندگی شخصی و اجتماعی افراد دارد در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد: قطعأ کاملترین پاسخ به سوال شما، فرموده مقام معظم رهبری است که ارزش یک جامعه  را به افراد کتابخوان آن دانستند چراکه وقتی افراد می توانند در زندگی و مشکلات فراروی  اجتماعی خود، موفق عمل کنند، که آگاهی و دانش آنان زیاد باشد و با دید تخصصی و آینده نگری به مسائل نگاه کنند.

وی ادامه داد: این نگاه  آگاهانه موجب پیشرفت در زندگی آنان شده و با یافتن پاسخ به این سوال که آیا برخی کارها ارزش دارد از بروز بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی که گریبانگیرشان خواهد شد، جلوگیری می  کند.

موسوی گفت: کشف اختراعات، ابداعات و نوآوری ها در سایه مطالعه و شکوفائی استعدادهای نهفته افراد انجام شده و تمام امکاناتی که در حال حاضر در دسترس بشر فرار دارد مرهون زحمات کسانی است که وقت گذاشتند و با یافتن پاسخ سوالهای بی جواب، زمینه آسایش و آرامش خود و دیگران را فراهم کرده اند.

چناران با کمبود کتابخانه مواجه است

وی درباره اینکه در چناران چند کتابخانه نهادی وجود دارد و  این شهرستان در مقایسه با شهرهای دیگر استان در چه وضعیتی قرار دارد اظهارکرد: با وجود کتابخانه باقرالعلوم و همچنین افتتاح کتاابخانه شهید سید یحیی حسینی در گلمکان دو کتابخانه نهادی در شهرستان چناران فعال است در صورتی که گناباد با 80 هزار نفر دارای 8 کتابخانه نهادی است و حتی بجستان با 31 هزار نفر داری دو کتابخانه نهادی است که دو کتابخانه در شهرستان چناران با وجود جمعیت 126 هزار نفری ان خیلی کم است که باید در جهت ساخت کتابخانه در نقاط مختلف شهرستان اهتمام بیشتری داشته باشیم.

وی درباره اینکه هزینه‌های اداره کتابخانه های شهرستان از چه محلی تأمین می شود اظهارکرد: اداره کتابخانه‌ها یک نهاد عمومی غیر دولتی است که طبق قانون، نیم درصد از درآمد شهرداری ها به کتابخانه‌ها اختصاص دارد که امیدواریم با روی کار آمدن شوراهای جدید که قطعأ نگاه ویژه ای به ارتقاء فرهنگ عمومی شهرستان دارند، با برگزاری جلسات مشترک و پرداخت به موقع تعهدات  شهرداری، ما را در انجام وظایفمان یاری کنند.

لزوم تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز در چناران

وی با اشاره به اینکه که کاشمر اولین شهرستانی است که با تشکیل انجمن خیرین کتابخانه ساز اقدامات خوبی را انجام داده است  افزود: ما نیز در نظر داریم با تشکیل این انجمن و دعوت از خیرین، ساخت و تجهیز کتابخانه‌ها را به انجام برسانیم ودر این خصوص از همه خیرین عزیز دعوت می‌کنیم تا با کمک‌های خود و ارائه راهکارها و پیشنهادات خود، راهگشای مشکلات باشند.

موسوی ادامه داد: چراکه همانطور ساخت مسجد، حسینیه  و مدرسه اجر و قرب دارد، ساخت کتابخانه نیز در ارتقاء کتابخانه نقش بسزائی دارد ثواب دو چندانی دارد، به گونه ای که در روایات نیز آمده استمداد العلماء افضل من دماء الشهداء یعنی اینکه مداد علما از خون شهید نیز افضل  است و افراد می توانند به درجات علمی نائل شوند که  مطالعه کتاب و تقویت قدرت تفکررا در سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با اشاره به شروع سال تحصیلی گفت: کتابخانه باقرالعلوم چناران با وجود بخش مرجع غنی، یکی از مجهزترین کتابخانه های عمومی سطح استان در این زمینه است که همه شهروندان بویژه دانش آموزان و دانشجویان می توانند با عضو شدن  در کتابخانه ضمن بهره مندی از این منابع و امکانات موجود، زمینه شکوفائی استعدادهای نهفته خود را فراهم کنند و ما نیز بتوانیم با پیگیری های لازم، کتاب‌های جدید و مورد نیاز آنان را تهیه کنیم.

توسعه و بالندگی شهر در گرو ارتقاء فرهنگ شهروندان

وی در پایان اظهارکرد: از فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های شهرستان، شهرداری چناران به خاطر حمایت هایشان از اداره کتابخانه ها و همچنین از رسانه بدلیل درج اخبار و اطلاعات و ارتقاء فرهنگ مطاله عمومی  تشکر می کنم و امیدوارم که با همت مسئولین و همراهی خیرین، بتوانیم با توسعه و تجهیز کتابخانه ها، سهمی در ارتقاء شهرستان چناران داشته باشیم چرا که به عقیده بنده، زمانی یک شهر به توسعه و بالندگی خواهدرسید که افراد آن شهر از لحاظ علمی رشد کنند تا با مشورت و هم اندیشی، زمینه عمران و توسعه شهر خود را فراهم کنند.

کد خبر 2143451

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha