به گزارش خبرگزاري "مهر" ، دكتر احمدي نژاد در ديدار اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: تلاش در جهت حذف ربا از نظام مالي دولت و از بين بردن پارتي بازي در نظام اداري كشور يك كار عميق فرهنگي است، بنابراين بايد توجه شود كه نقش و تاثير فرهنگي رفتار دولت بسيار بيشتر، كارسازتر و ماندگارتر از انجام فعاليتهاي مستقيم فرهنگي است. انجام كار گسترده فرهنگي، امري لازم و ضروري است كه بايد با جديت پي گرفته شود اما مهمتر از آن عنايت و توجه ويژه به آثار فرهنگي تعيين كننده اي است كه رفتار و تصميمات دولت از خود برجاي مي گذارد.
وي بر اثرات تخريبي ناشي از كوچكترين انحراف دولت از مباني و اصول اشاره كرد و افزود: متاسفانه بايد پذيرفت كه عرصه فرهنگي كشور به درستي مديريت نشده و خلا مديريت فرهنگي ، نتايج زيانباري را براي جامعه به همراه داشته است.
رييس جمهور همچنين بر اهميت توجه به محتواي عاطفي در رويكرد فرهنگي تاكيد كرد و افزود: كار و فعاليت مسوولان كشور هنگامي داراي تاثير مثبت فرهنگي در ميان مردم است كه با دل و جان افراد ارتباط مستقيم داشته باشد و براي تحقق عمل فرهنگي و اخلاقي در جامعه، به مسوولاني نيازمنديم كه خود بيش از هر كس متخلق به اخلاق الهي باشند.
دكتر احمدي نژاد، نفوذ پيام فرهنگي در ديگران را مستلزم جوشش كار فرهنگي از اعماق وجود انسان دانست و افزود: انسانهايي كه روحي سرد و غيرمنعطف دارند، هرچند عامل انجام كارهاي بزرگ فرهنگي باشند، نماد فرهنگي محسوب نمي شوند.
انسانهاي پراميد، بشاش، سرزنده و منعطف في نفسه نماد فرهنگي هستند و رفتار آنها داراي آثار مثبت فرهنگي است.
وي بر ضرورت دميده شدن روح نشاط و اميد و شادابي در جاي جاي ايران اسلامي تاكيد كرد و فراهم آوردن وسايل و امكانات تفريح و نشاط مناسب براي آحاد مردم را يك وظيفه ملي دانست.
رييس جمهور، وحدت قواي سه گانه كشور بر مبناي اهداف مكتبي و الهي را ضروري و مفيد خواند و تاكيد كرد كه دفاع از حق و منافع مردم، اساس همه رويكردها در برقراري مناسبات خوب ميان افراد يا دستگاههاي مختلف است و چنين روابطي حتما بايد به رفع ضعف هاي احتمالي و اصلاح ريشه اي امور براي خدمت رساني مطلوب به مردم بينجامد.
دكتر احمدي نژاد در پايان سخنانش تصريح كرد كه اساس تشكيل دولت آينده متكي بر توانمنديهاي ذاتي و كارآمديهاي اجرايي ، علمي و تخصصي افراد است. يكپارچگي، همدلي و هم جهت بودن از ويژگيهاي آن محسوب مي شود و انشا الله مسائل كشور با تكيه بر تصميمات شجاعانه و برنامه هاي علمي، اصلاح خواهد شد.
در اين ديدار، دكتر افروغ رييس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گزارشي از برنامه هاي اين كميسيون ارايه كرد و چند تن از اعضاي اين كميسيون شامل آقايان اختري، ابوطالب، رباني، قاسم زاده و خانم آليا به بيان نقطه نظرات خود درباره مباحث مهم فرهنگي جامعه پرداختند.
نظر شما