پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۷:۰۷

فرامرزی در گفتگو با مهر:

خبری از بازگشت خوروش به سپاهان ندارم/ نویدکیا برای درمان به آلمان باز می‌گردد

خبری از بازگشت خوروش به سپاهان ندارم/ نویدکیا برای درمان به آلمان باز می‌گردد

اصفهان – خبرگزاری مهر: سرپرست تیم فوتبال سپاهان اصفهان پیرامون شایعه بازگشت رسول خوروش به سپاهان گفت: خبری از بازگشت رسول خوروش به باشگاه سپاهان ندارم.

محمد فرامرزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به شرایط تیم سپاهان بعد از بردهای متوالی اظهار داشت: تیم ما بعد از 3 برد متوالی شرایط بسیار خوبی دارد و بازیکنان در حال حاضر و بعد از برد استقلال اهواز، پرسپولیس و ذوب‌آهن شرایط خوبی دارند و از نظر روحی و شرایط بدنی در وضعیت مناسبی هستند.

وی افزود: بازیکنان از نظر پزشکی نیز شرایط خوبی دارند و مصدومیت‌های جزئی بازیکنان نیز طی روزهای گذشته برطرف شده و آنها مشکلی ندارند.

سرپرست سپاهان پیرامون زمان بازگشت محرم نویدکیا به آلمان بیان داشت: هنوز زمان دقیق سفر محرم به آلمان مشخص نیست اما مطمئنا او باید برای درمان و پیگیری وضعیت درمانی خود به کشور آلمان سفر کند و تلاش می‌کنیم که او را به بازی‌های خود برسانیم اما او و سوکای فعلا برنامه درمانی منظمی را طی می‌کنند.

وی پیرامون شایعه بازگشت رسول خوروش به تیم سپاهان با جدایی رحیمی از این باشگاه اصفهانی، خاطرنشان کرد: من چیزی در مورد این شایعه نشنیده‌ام و اگرچه مدیریت باشگاه باید در این زمینه صحبت کند اما خوروش یکی از پیشکسوتان تیم ما به شمار می‌رود و زحمات زیادی برای تیم کشیده ولی با این حال من خبری از بازگشت او به سپاهان ندارم.

فرامرزی در پاسخ به سئوالی پیرامون اینکه آیا سپاهان در نیم‌فصل بازیکنی به جمع بازیکنان خود اضافه می‌کند یا خیر اضافه کرد: در این زمینه سرمربی تیم باید نظر دهد اما هم‌اکنون شرایط تیم ما بسیار خوب است و بازیکنان نیز روند پایداری را طی می‌کنند و بحث خرید بازیکن فعلا مطرح نیست.

 

کد خبر 2146248

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha