به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ابراهيم باباجاني عصر دوشنبه در شركت گاز استان سمنان سرمايههاي معنوي را يكي از دستاوردهاي جنگ دانست و گفت: هوانيروز 300 هزار ساعت پرواز در طول جنگ تحميلي صورت داده است.
وی تصریح کرد: يگانهاي نيروي زميني در آغاز جنگ، از انسجام كامل برخوردار نبودند، اما هوانيروز تنها يگان آماده بود كه با شجاعت و علاقه خلبانان خود بهترين ديدهباني، پشتيباني و حمايت از نبردهاي زميني را برعهده گرفته بود.
رئيس معارف جنگ هوانيروز با بیان اینکه دفاع مقدس پرونده اي مفتوح از رشادتهاي فرزندان اين مرزو بوم است افزود: اين پرونده باز است و ما آن را بازخواني مي كنيم و البته همين بازخواني است كه به آن ابعاد وسيع تري مي دهد.
باباجانی گفت: در زمان كنوني تنها صدايي كه شنيدني است و عزت و آبروي ما را حفظ مي كند ندايي است كه از سوي رهبر معظم انقلاب اسلامي بلند است.
وي با اشاره به اینکه هنوز كه هنوز است زواياي كشف نشده جديدي از دفاع مقدس پديدار مي شود افزود: يكي از اين زواياي البته روشن را مي توان در تاسي شهدا و جانبازان سر افراز ميهن اسلامي از قيام عاشورا ديد.
رئيس معارف جنگ هوانيروز ضمن تاكيد بر اینکه هيچ يك از نبردهاي زميني دوران دفاعمقدس، بدون حضور هوانيروز صورت نگرفته است، گفت: براي مثال در عمليات فتحالمبين كه 8 روز به طول انجاميد، چهار هزار و 77 ساعت پرواز و در عمليات بيتالمقدس، پنج هزار و 180 ساعت پرواز توسط هوانيروز انجام شده و در كُل، در 110 عمليات سالهاي جنگ حضور داشته است.
وی گفت: هوانيروز در سه مقطع حساس و بحراني ابتداي پيروزي انقلاب، جنگ هشتساله و پايان جنگ تحميلي نقش مهمي در حفظ انقلاب و نظام داشته است.
باباجانی اظهار داشت: هوانيروز با پيروزي انقلاب اسلامي هميشه در شرايط بسيار حساس و بحراني به كمك نظام آمده است، شايد اين سخن امروز خيلي بزرگ و عجيب و غريب تلقي شود، اما زماني كه نقش هوانيروز را در گردنههاي سخت و در دورههاي مختلف مورد بررسي قرار ميدهيم، ميبينيم كه اين نيرو حتي قبل از آغاز جنگ تحميلي جانفشانيهاي زيادي در گردنههاي كردستان براي حفظ نظام و ميهن از خود نشان داده است.
رئيس معارف جنگ هوانيروز با تشريح وضعيت دفاعي كشور در قبل و بعد از انقلاب شكوهمند اسلامي به چگونگي شكل گيري هوانيروز قهرمان به عنوان بازوي پرتوان جمهوري اسلامي ايران اشاره كرد و گفت: طرح توطئه ايجاد تفرقه در بين اقوام ايراني مانند وقايعي كه در شهرهاي مرزي غرب و شمال كشور ديديم از يك سو و متشنج كردن اوضاع امنيتي كشور به خيال خام دشمنان به منظور تصرف سرزميني بود كه با شجاعت ها و رشادتهاي فرزندان غيور ايران اسلامي خنثي شد و همه ديديم كه وعده الهي چگونه تحقق يافت.
وی به شرح تعدادي از عمليات اين نيروي سرافراز و چگونگي اسارت خود در يكي از اين عمليات و نيز مصائب اسراي ايراني در اردوگاه هاي مخوف رژيم بعثي پرداخت و افزود: با مقايسه رفتار حكيمانه ايرانيان با اسراي عراقي در مقابل رفتار رذيلانه صداميان با اسراي ايراني همراه با پوشش گسترده تبليغاتي استكبار جهاني مي توان براحتي به اضمحلال آنان در برابر مقاومت فرزندان غيور ايران اسلامي و راه حقي كه اين عزيزان در پيش گرفته بودند پي برد.
باباجانی متذكر شد: صداميان به قدرت پوشالي غرب متكي بودند ولي در مقابل، رزمندگان اسلام به نيروي ايمان و از ولي امر مسلمين پيروي مي كردند.
رئيس معارف جنگ هوانيروز ادامه داد: در طول هشت سال دفاع مقدس نيز هوانيروز نقش عظيم خود را در حفاظت از نيروهاي زميني و جنگهاي هوايي با نيروها و ادوات زرهي دشمن به خوبي ايفا كرد البته همه نيروها مانند نيروهاي زميني، سپاه، بسيج و مردم عادي نيز نقشهاي بزرگ در جنگ داشتند كه همگي از عظمت آنها آگاهيم.
در اين مراسم جمعي از مسئولان سپاه و بسيج، كاركنان شركت گاز و مسئولان استاني حضور داشتند.
نظر شما