پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۰۴

مرتضوی عنوان کرد:

استفاده از شيوه‌هاي نوين در تبلیغ دینی موجب تأثيرگذاری حداکثری می شود

استفاده از شيوه‌هاي نوين در تبلیغ دینی موجب تأثيرگذاری حداکثری می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: مدير کل تبليغات اسلامي کهگيلويه و بويراحمد گفت: استفاده از شيوه‌هاي نوين و علمي در تبلیغ دینی براي جذب مخاطبان و تأثيرگذاري حداکثري ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سيد جعفر مرتضوي پیش از ظهر سه شنبه در جمع اعضاي هيئتهای مذهبي استان افزود: باید با توجه به گسترش وسايل ارتباط جمعی، نسبت به ارتقاء سطح کمي و کيفي فعالیتهای دینی، برنامه ريزي اصولي انجام شود.

وی همچنین بیان داشت: فعالیت هيئتهای مذهبي بايد بر پایه احکام و معارف ناب دینی و مذهبی و در راستاي بصيرت افزايي مردم باشد.

مرتضوی تصریح کرد: عشق و محبت به اهل بيت بهترين و بزرگترين سرمايه ممکن است و راه روشن زندگي در پيروي از سيره نظري و عملي اهل بيت به ويژه اباعبدالله الحسين (ع) است.

وی با اشاره به نقش محوري هيئتهای مذهبي و تشکلها در فرهنگ سازي و برپايي مجالس ديني اظهار داشت: استقبال مردم از برنامه هاي ديني و عشق و علاقه به اهل بيت کم نظير بوده و در مجموع شرايط براي اجرايی كردن برنامه هاي فرهنگي فراهم است.

مکتب امام حسين (ع) فرا بخشي است

مديرکل تشکل‌هاي ديني و مراکز فرهنگي سازمان تبليغات اسلامي نیز در این نشست گفت: دين در ساحت فردي کارکرد ندارد و زماني مي‌تواند مؤثر باشد که کارکرد اجتماعي داشته باشد.

رضا معممي مقدم افزود: مستندات نشان مي دهد عملکرد ستاد شئون فرهنگي در مناسبت‌هاي مذهبي باعث رشد شاخصهاي کيفي مراسم ديني شده‌است.

وی بیان داشت: ستاد شئون فرهنگي و مناسبتهاي مذهبي منظومه‌اي از فعاليتهاي مناسکي و مراسمي است که بايد در همه زمينه‌ها ورود پيدا کند.

معممی مقدم در ادامه همچنین تصريح کرد: مکتب امام حسين (ع) يک مکتب فرا بخشي است که گستره آن از سازمان تبليغات اسلامي بيرون است و محدود به صدا و سيما، ارشاد، اوقاف و ... هم نيست.

وی، هدايت، حمايت و نظارت بر تشکلهاي ديني را وظیفه سازمان تبليغات اسلامي دانست و گفت: باید در جبهه فرهنگي انقلاب جذب نیرو داشته باشیم نه دفع نيرو که در این خصوص عمل به دستورات الهي و ائمه و پيروي از فرامين و دستورات مقام معظم رهبري مي تواند راهگشا باشد.

مديرکل تشکل‌هاي ديني سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه حوزه عقلانيت و مبادي اعتقادي در ايران تقويت شده است، اظهار داشت: اگر حُسن اسلام را به خوبی تبيين کنيم قطعاً خبري از پيدايش نحله‌هاي انحرافي نيست و نخواهد بود.

معممي مقدم افزود: شعار برنامه محرم امسال احيای سبک زندگي حسيني و نذر کتاب است و تشکل‌هاي ديني سازمان تبليغات اسلامي با رصد فرامين مقام عظماي ولايت در خصوص سبک زندگي و اظهار گلايه معظم له از نهادينه نشدن فرهنگ کتابخواني، شعار امسال را با اين مضمومن انتخاب کرده است.

کد خبر 2146721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha