به گزارش خبرگزاري مهر، حمیدرضا بتو اعلام كرد: در این جلسه که مسئولان دولتی و شهرداری تهران همچون حجت الاسلام امرودی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی، نرگس معدنی پور مدیرکل امور بانوان ، غلامعلی حدادعادل نماینده مجلس، محمود لولاچیان از چهره های سرشناس فرهنگی کشور حضور داشتند با توجه به دغدغههای مطرح شده در سطح جامعه در رابطه با مبحث ازدواج جوانان نظراتی مطرح شد.
وی ادامه داد: دراین نشست هماندیشی مقرر شد تا از تجارب شهرداری تهران در این عرصه در کنار تجربه های سایر سازمانها و نهادها مثل وزارت ورزش و جوانان، صندوق مهر امام رضا(ع)، معاونت امور بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و دیگر سازمان های ذی ربط جمع آوری و در جهت ایجاد بنیاد خانواده بکار گرفته شود.
بتو تصریح کرد: به طور حتم برای راه اندازی این بنیاد نیازمند بررسی تجارب در زوایای متعددی همچون مشکلات معیشتی و اقتصادی، نبود شغل و بیکاری، موضوعات دیگر مثل حل مشکلات سربازی و... هستیم تا با جمع بندی آنها، برای تصمیم گیری نهایی این دستورالعمل به سران و مقامات ارشد کشور ارایه و نظر آنان اخذ شود.
نظر شما