به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز حجت الاسلام سید محسن محمودی در نشست بصیرتی حلقه های صالحین پایگاه شهید جعفر جو با اشاره به مذاکره تلفنی رییس جمهور آمریکا با دکتر روحانی، اظهار داشت: این مذاکره در سطح کلان دارای ایراد نیست اما آنچه تاریخ آمریکا نشان می دهد این است که نمی شود به این کشور اعتماد کرد.
این مسئول افزود: طی چند روز گذشته در عراق و پاکستان، چندین بار انفجار مهیب رخ داده است، مگر پاکستان و عراق با آمریکا مذاکره نمی کنند و آیا مذاکره با آمریکا برای این کشورها امنیت آورده است؟
وی ادامه داد: عملکرد و جنایات این کشور در حق ملتهای مظلوم عالم به ویژه مردم ایران نشان داده است که آمریکا به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران اضافه کرد: مردم ایران هیچگاه نمی توانند جنایات آمریکا در کودتای 28مرداد، حمایت علنی از شاه، ترور شخصیتهای برجسته، دانشمندان هسته ای و مردم بی گناه کشور، جنگ تحمیلی و تحریمهای اقتصادی را فراموش کنند.
امام جمعه موقت ورامین خاطرنشان ساخت: اگر مذاکره تلفنی با آمریکا به نفع ملت ایران و نظام اسلامی است و اصول حکمت، عزت و مصلحت در آن رعایت می شود، منعی ندارد ولی مسئولان بدانند که آمریکایی ها قابل اعتماد نیستند و اصول اسلامی و انقلابی ایران به آمریکا اعتماد ندارد.
وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم که می فرماید" یهود و نصاری از شما مسلمانان راضی نمی شود، مگر اینکه دست از دین خود بردارید"، افزود: رهبر معظم انقلاب نیز سیاست را مانند تشک کشتی دانستند که باید در مواقعی نرمش قهرمانانه از خود نشان داد، به همین خاطر اگر مذاکره بر اساس اصول عزت، حکمت و مصلحت صورت پذیرد اشکال ندارد و گرنه اشتباه بزرگی از سوی متولیان امر صورت گرفته است.
سرمربی حلقه های صالحین شهرستان ورامین گفت: اوباما بدون اجازه کنگره ای که تحت نفوذ اسرائیل است، نمی تواند تصمیم بگیرد و هیچگاه منافع اسرائیل را رها نخواهد.
وی ادامه داد: باید مسئولان تصور کنند که اگر شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی امروز زنده بودند، چه راهی را به متولیان سیاست خارجی کشور نشان می دادند.
حجت الاسلام محمودی در پایان تأکید کرد: این مذاکره آزمونی بزرگ برای مسئولان ایران و آمریکا است که امیدواریم به نفع نظام اسلامی به پایان برسد.
نظر شما