پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۳۵

اخبار علوم پزشكي كردستان/

ضرورت حفظ کرامت انسانی بیمار از سوی پزشکان/بخش روانپزشكي كودكان در بیمارستان توحيد سنندج ایجاد می شود

ضرورت حفظ کرامت انسانی بیمار از سوی پزشکان/بخش روانپزشكي كودكان در بیمارستان توحيد سنندج ایجاد می شود

سنندج - خبرگزاری مهر: مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: پزشک باید درجریان مداوای بیماران کرامت انسانی اخلاقی آنها را حفظ کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام مهدی شیرمحمدی در مراسم پانزدهمین دوره فارغ التحصیلی دانشجویان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با بیان اینکه بخش عمده موفقیت دانشجویانی که امروز فارغ التحصیل می شوند مرهون زحمات والدین و اساتید آنها است، اظهار داشت: در متون دینی و روایات، جایگاه استاد هم پایه پدر آورده شده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان ادامه داد: پزشکان باید بدانند که منتسب به رسول گرامی اسلام (ص) هستند بنابراین باید به مانند آن حضرت در کنار مداوای جسم بیماران خود به سراغ مردم بروند و به دنبال درمان روح و روان آنها نیز باشند.

در این مراسم 47 نفر از دانشجویان رشته پزشکی پس قرائت سوگندنامه آماده ورود به عرصه سلامت جامعه و خدمت به مردم شدند.

ايجاد بخش روانپزشكي كودكان در بیمارستان توحيد سنندج

رئيس دانشگاه علوم پزشكي استان كردستان گفت: با توجه به نياز درماني و آموزشي استان و مهمتر از آن نياز واقعي مردم، فقدان بخش روانشناسي كودكان در استان احساس مي شد.

طيب قديمي افزود: ايجاد و احداث بخش روانپزشکی كودكان جزء برنامه هاي دانشگاه بود و محقق نشدن آن به دليل آماده نبودن ساختارها در سطح فرابخشي از لحاظ منابع مالی و همچنين مشكلات مالي دانشگاه بود.

وي در ادامه اظهار داشت: با ايجاد اين بخش نياز كودكان استان برای بستري و استفاده از درمان هاي روانپزشکی در داخل استان مرتفع می شود.

تشکیل کمیته ویژه رسیدگی به مشکلات منطقه نایسر سنندج

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان بیان کرد: با توجه به ساخت و سازهای غیر مجاز و تبدیل شدن نایسر به یکی از اصلی ترین مناطق حاشیه شهر سنندج رسیدگی فوری به مشکلات این منطقه ضروری است.

طیب قدیمی در دومین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری کردستان تشکیل شد با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر پایه های زندگی اجتماعی را متزلزل می کند، ادامه داد: مبارزه و کنترل این معضل اجتماعی نیازمند عزم همگانی است.

وی یادآور شد: وحدت رویه و اتخاذ سیاست واحد از سوی دستگاه های اجرایی و نهادها و سازمان های مختلف استان می تواند پدیده حاشیه نشینی را به عنوان یکی از بسترهای گسترش آسیب های اجتماعی مهار کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه ساخت و سازهای غیر مجاز و تبدیل شدن نایسر به یکی از اصلی ترین مناطق حاشیه شهر سنندج این منطقه را به مامنی برای قاچاقچیان و معتادان به مواد مخدر و سایر بزهکاری های اجتماعی تبدیل کرده است خواستار رسیدگی فوری به مشکلات نایسر شد.

قدیمی گفت: بدون کنترل و برخورد جدی با ساخت و سازهای غیرمجاز نمی توان نظم اجتماعی را برقرار و خدمات اجتماعی، فرهنگی، امنیتی و بهداشتی درمانی را به ساکنین این منطقه از شهر سنندج ارائه داد.

کد خبر 2147287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha