پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۷:۰۳

به مناسبت هفته سالمند و روز جهانی قلب؛

سالمندان بالای 60 سال گناوه ای ویزیت رایگان شدند/ بازدید از مدرسه دانش‌اموزان استثنایی

سالمندان بالای 60 سال گناوه ای ویزیت رایگان شدند/ بازدید از مدرسه دانش‌اموزان استثنایی

گناوه – خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: به مناسبت روز جهانی قلب و گرامیداشت هفته سالمند، سالمندان بالای 60 سال گناوه ای به صورت رایگان ویزیت شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یوسفی ظهر پنجشنبه با بیان این مطلب اظهار داشت: به مناسبت روز جهانی قلب و همچنین گرامیداشت هفته ی سالمند، از سالمندان بالای 60 سال شهرستان در درمانگاه رازی گناوه ویزیت رایگان توسط متخصص قلب و متخصص اورولوژی به عمل آمد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در این ویزیت، سالمندان از نظر فشار خون، قند خون، بیماری های قلبی  و کلیوی مورد معاینه قرار گرفتند.

بازدید از مدرسه استثنایی ارم شهرستان گناوه

یوسفی به دیگر برنامه این روز اشاره کرد و ادامه داد: همچنین در این روز به مناسبت روز جهانی قلب از مدرسه استثنایی ارم شهرستان گناوه بازدید شد.

وی اضافه کرد: این مدرسه متشکل از 46 دانش آموز استثنایی است که در حال حاضر در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در این بازدید مواردی در خصوص نقش دخانیات در بروز بیماری های قلبی، غذاهای مفید و غذاهای مضر و اثرات مثبت ورزش در زندگی توسط کارشناس بهداشت و با کمک مربیان به دانش آموزان آموزش داده شد.

گفتنی است که در ادامه بازی‌هایی به آنها آموزش داده شد و آنها به همراه مربیان به انجام بازی هایی چون مارو پله، هفت سنگ و دارت ( که تمامی آنها برگرفته از مسائل آموزشی بود ) پرداخته و در پایان به دانش آموزان برنده جوایزی اهداء شد.

کد خبر 2148325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha