پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۱

حجت الاسلام حسینی:

قم قطب مهم گردشگری زیارتی محسوب می شود/ تهیه طرح جامع فرصت های سرمایه گذاری

قم قطب مهم گردشگری زیارتی محسوب می شود/ تهیه طرح جامع فرصت های سرمایه گذاری

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل سابق میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری قم را قطب مهم گردشگری زیارتی عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید مهدی حسینی ظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم که در مجتمع آرتا برگزار شد بیان کرد: میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان مراسم استقبال از بهار را با انجام مراسم خطبه خوانی و لاله گردانی توسط خدام حرم حضرت معصومه(س) اجرا کرد.

وی گفت: قم علاوه بر اینکه یک مخزن ذخایر الهی محسوب می شود از لحاظ برخورداری از ذخایر مادی و بناهای تاریخی نیز دارای بناهایی با قدمت بسیار زیاد است که از آن جمله می توان به بنای قلی درویش با قدمت 7500 سال اشاره کرد.

مدیر کل سابق میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان قم بیان کرد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به برگزاری همایش بین المللی زیارت و راه اندازی سایت زیارت و همچنین مجله الکترونیکی زیارت اقدام کرده است.

وی ادامه داد: همچنین سازمان تعامل بسیار خوبی با حوزه های علمیه برقرار کرده است و با امضای تفاهم نامه ای این سازمان موظف شده است تا تسهیلات لازم را در سه حوزه صنایع دستی،‌ گردشگری و سرمایه گذاری برای خانواده طلاب فراهم کند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به اینکه قم به لحاظ برخورداری از سرمایه گذاری به عنوان قطب مهم گردشگری زیارتی محسوب می شود افزود: از ابتدای سال تاکنون نزدیک به یک میلیون و 500 هزار نفر از کشور عراق وارد قم شده  اند که این امر خود نشان دهنده لزوم توجه قم به بحث گردشگری است.

وی بیان کرد: میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری به تهیه طرح جامع فرصت های سرمایه گذاری اقدام کرده است.

وی گفت: در سفال و سرامیک قم اولین کارگاه صنایع دستی را در این زمینه راه اندازی کرده است.

کد خبر 2149236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha