پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۹

مظفری خبر داد:

انجام پروژه های عمرانی مهمترین اولویت کاری شورای چهارم اهواز

انجام پروژه های عمرانی مهمترین اولویت کاری شورای چهارم اهواز

اهواز – خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر اهواز انجام پروژه های عمرانی را مهمترین اولویت شورای چهارم اهواز عنوان کرد.

حجت مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار هفته قبل اعضای شورای شهر با نماینده ولی فقیه در استان خوزستان ضمن مثبت ارزیابی کردن این دیدار عنوان کرد: این دیدار در فضایی معنوی و پر فیض برگزار شد و وی رهنمودهای خوبی در خصوص مسائل شهری ارائه کرد.
 
وی با بیان اینکه اختلافات اعضای شورای شهر تا چند روز آینده حل می شود، افزود: عدم حضور برخی اعضای شورا در جلسه قبلی عمدی نبوده و در این خصوص هماهنگی نکرده اند. البته آنها با این کار به جایی نمی رسند.
 
مظفری در خصوص اولویت کاری شورای شهر اهوز با بیان اینکه پروژه های عمرانی و بخش مشارکت ها مهمترین اولویت کاری شورای شهر از دیدگاه خود به عنوان متخصص عمرانی یاد کرد و ادامه داد: به دنبال حل مشکلات هستیم و در این راه با تمام دستگاه های دولتی از در تعامل  وارد می شویم.
 
عضو شورای شهر اهواز اضافه کرد: در صدد خرید ساختمانهای دولتی برای حل مشکل پارک کردن خودورها در شهر هستیم و تا سال آینده این مشکل را حل می کنیم.
 

کد خبر 2149280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha