پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۳۵

ميرزائي اعلام ک رد:

تحصیل 7600 هزار دانشجو در مراكز علمی کاربردی كردستان

تحصیل 7600 هزار دانشجو در مراكز علمی کاربردی كردستان

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان گفت: در حال حاضر 7600 هزار دانشجو در مراكز علمی کاربردی استان کردستان مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، رحمت الله میرزایی ظهر شنبه در جمع اصحاب رسانه و خبرنگاران استان كردستان در سنندج اظهار داشت: 17 مرکز علمی کاربردی در کردستان فعال است که 10 مرکز آن دولتی و هفت با حمايت بخش خصوصي فعاليت مي كنند.

وی افزود: 12 مرکز در سنندج، پنج مرکز در شهرستان های تابعه همچون قروه، بیجار، دیواندره و سقز فعال هستند و در آینده نزدیک مراکز کامیاران و شهرداری بانه نیز راه اندازی می شوند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان بیان کرد:70 درصد دانشجویان شاغل به تحصيل در مراكز علمي و كاربردي استان كردستان کاردانی و 30 درصد کارشناسی هستند.

میرزایی یادآور شد: در حال حاضر دانشگاه علمی کاربردی کردستان در کاردانی ترمی 35 رشته، در کارشناسی ترمی 13 رشته، کاردانی پودمانی 45 رشته و کارشناسی پودمانی نیز 17 رشته در مقاطع مختلف دانشجو می پذیرد.

وی با اشاره به اینکه 70 درصد دانشجویان در مقطع کاردانی و 30 درصد در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل هستند، گفت: توزیع جمعیتی مردان و زنان در این دانشگاه مساوی است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان اظهار داشت: دانشگاه علمی کاربردی با ایجاد دوره های مهارتی و رشته های مورد نیاز جامعه درصدد تربیت دانشجو هایی است که بتواند بعد از فارغ التحصیلی برای خود شغل فراهم کنند.

میرزایی افزود: شعار امسال دانشگاه علمی کاربردی نظارت و کیفیت است و انتظار می رود با تشدید کنترل ها به اهداف سازمانی دانشگاه دست پیدا کنیم.

وی بیان کرد: همچنین در سال جاری دوره های آموزشی برای مدرسان در راستای ارتقاء سطح کمی و کیفی علمی دانشگاه برگزار می شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان یادآور شد: در حال حاضر و با توجه به برنامه ریزی های موجود تمامی امورات مربوط به فارغ التحصیلان در یک روز انجام می شود.

میرزایی ادامه داد: در شهرستان سنندج با توجه به تعدد مراکز علمی کاربردی به دنبال تخصصی کردن رشته ها در مراکز هستیم و انتظار می رود این امر در ارتقای سطح آموزش موثر باشد.

وی گفت: در حال حاضر دانشگاه علمی کاربردی در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر فعالیت دارد و دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی می پذیرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان اظهار داشت: متاسفانه هنوز دانشگاه علمی کاربردی در کردستان برای آحاد جامعه ناشناخته است و باید در این راستا فرهنگ سازی های گسترده ای انجام گیرد.

کد خبر 2149321

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha