رئيس اداره ميراث فرهنگي و گردشگري غرب استان تهران در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر "مهر"در كرج گفت : همه ساله مطابق اعتباري كه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران به ادارت اعلام مي كند مرمت و بازسازي برخي ابنيه تاريخي در صورت تصويب انجام مي شود .
ناصر خليفي افزود : در حال حاضر كاروانسراي شاه عباسي كرج واقع در ميدان قدس ، كاخ سليمانيه واقع در دانشكده كشاورزي دانشگاه تهران و بناي سه گنبدان واقع در روستان رحمانيه اشتهارد در دست مرمت و بازسازي هستند .
خليفي خاطر نشان كرد : در غرب استان تهران تعداد 518 اثر تاريخي شناسايي شده كه تنها 138 اثر از اين تعداد در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است .
رئيس اداره ميراث فرهنگي غرب استان تهران با اشاره به كمبودهاي امكانات گردشگري در كرج تصريح كرد : به عنوان نمونه به دليل نبود هتلي براي استراحت توريست ، امكان جذب توريست در كرج بسيار كم است .
نظر شما