پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۹۲، ۸:۲۹

جمشیدی ها:

قزوین می تواند بخشی از مصالح ساختمانی مورد نیاز قزاقستان را تامین کند

قزوین می تواند بخشی از مصالح ساختمانی مورد نیاز قزاقستان را تامین کند

قزوین- خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: قزوین قطب صنعت و کشاورزی کشور است و با داشتن کارخانه های بزرگ با تنوع محصولات مختلف قادر است بخش مهمی از نیاز مصالح ساختمانی و مواد شوینده قزاقستان را تامین کند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن جمشیدی ها شنبه شب در نشست مشترک بررسی راهکارهای توسعه روابط تجاری ایران و قزاقستان که در سالن باغستان قزوین برگزار شد اظهارداشت: در استان قزوین بیش از دو هزار و 500 نوع محصول در سه هزار و 500 واحد صنعتی کوچک و بزرگ تولید می شود که برخی محصولات آن منحصر به فرد است.

وی افزود: وجود صنایع های تک در این استان ظرفیت بسیار بالایی در منطقه ایجاد کرده که قادریم بسیاری از کالاهای مورد نیاز داخل و برخی کشورها را با کیفیت بالا تامین کنیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین تصریح کرد: بیش از 90 درصد شیشه های دارویی کشور در قزوین تولید می شود و کارخانه های چرخ خیاطی، CD و DVD، شیشه و شوینده ها و قطعات خودرو از دیگر مزیتهای صنعتی استان است.

این مسئول بیان کرد: در تولید کاشی و سرامیک هم در رتبه سوم کشوری هستیم و با تولید شش میلیون تن انواع میل گرد فولادی، محصولات نساجی، لوازم خانگی و کابل های مرغوب بخشی از تولیدات را به خارج از کشور صادر می کنیم.

فعالیت 16 شهرک، ناحیه و شهر صنعتی در استان  

جمشیدی ها از استقرار 10 شهرک صنعتی، پنج ناحیه و یک شهر صنعتی در استان هم خبر داد و افزود: در حال حاضر کالایی مانند پودر رختشویی، شیلنگ صنعتی، کاشی و سرامیک، اجاق گاز و ظروف شیشه ای از این استان به قزاقستان صادر می شود.

وی گفت: سالانه حدود پنج درصد محصولات کشاورزی کشور در استان تولید می شود و تولید سالانه پنج میلیون تن میوه از دیگر قابلیتهای کشاورزی استان است که در توسعه مناسبات با قزاقستان می تواند مورد توجه قرار گیرد.

جمشیدی ها یادآورشد: در سال 90 بیش از 56 هزارتن کالا به ارزش 72 میلیون دلار از استان به خارج صادر شد که هر سال این میزان افزایش می یابد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان جاذبه های گردشگری استان هم گفت: در بسیاری از زمینه ها می توانیم با قزاقها وارد مذاکره شویم و روابط خود را تقویت کنیم.

وی برای اعزام هیئت های تجاری به قزاقستان و دعوت از بازرگانان این کشور اعلام آمادگی کرد.
 

کد خبر 2149644

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha