پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مهر ۱۳۹۲، ۱۴:۲۹

اعرابی مقدم بیان کرد:

رعایت اخلاق اداری بازتاب فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است

رعایت اخلاق اداری بازتاب فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است

زاهدان - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرودگاه های سیستان و بلوچستان گفت: رعایت اخلاق اداري همان مفهوم و بازتاب امر به معروف و نهي از منكر در آموزه هاي ديني است و هنگامی میسر می شود كه كاركنان نظام اداري يك كشور به مردم از منظر درست بنگرند و خود را خدمتگزار و وكيل مردم بدانند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن اعرابی مقدم روز شنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر که با حضور اعضای این شورا در فرودگاه بین المللی زاهدان برگزار شد اظهار داشت: مهمترين مبنا در پيشرفت اخلاق اداري تصحيح بينش كاركنان نسبت به خود، مردم، مسؤلان و وظايف آنها است و زماني كه ديد انسان نسبت به مردم اصلاح شود كار كردن مانند عبادت تلقی شده و اين تفکر سبب رشد در ادارات و توسعه اخلاق در جامعه مي شود.

وی ادامه داد: امر به معروف نظارت همگاني و احساس مسئوليت افراد نسبت به يكديگر است و بي اعتنايي نسبت به تذكر و ارشاد ديگران آغاز نقطه انحرافي انسان هاست.

وی با تاکید بر استمرار و نهادینه کردن این فرهنگ در ادارات گفت: امر به معروف و نهي از منكر همان دعوت به نيكي ها و پرهيز از زشتي هاست كه فطرت آدمي پذيراي آن است.

اعرابی مقدم با تشریح اقدامات انجام شده در این راستا گفت: برنامه ریزی مطلوب در راستای اخلاق مداری و تکریم ارباب رجوع، برگزاری مناسبت های فرهنگی و مذهبی، تجهیز نمازخانه و همچنین کتابخانه مسجد حضرت ولی عصر(عج) به ملزومات فرهنگی ، برپایی نماز جماعت، تقدیر از فعالان و شرکت کنندگان در امور مذهبی و فرهنگی، برگزاری جلسات مستمر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به صورت ماهانه و سایر فعالیت های فرهنگی از جمله اقدامات انجام شده به منظور نهادینه سازی این فرهنگ مقدس در این اداره بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر،در این جلسه همچنین محمد شبانی عماری یکی از اعضای ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر ادارات و دستگاه هاي اجرايي استان ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در فرودگاه بین المللی زاهدان از این اداره به عنوان یکی از دستگاه های اجرایی فعال و نمونه در استان یاد کرد.

 

کد خبر 2154129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha