به گزارش خبرنگار مهر، شیروان وظیفه شناس بعدازظهر شنبه در مراسم تودیع و معارفه شهردار یاسوج افزود: رفع مشکلات این شهر نیازمند کمک مسئولین استانی و اختصاص اعتبارات ملی است.
وی بیان داشت: طرح های عمرانی نیمه تمامی هم در این شهر وجود دارد که نیازمند تامین اعتبار هستند.
وظیفه شناس به معضل ترافیک شهر یاسوج اشاره کرد و اظهار داشت: این معضل با ایجاد زیرگذرها و روگذر در این شهر رفع خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای شهر یاسوج برای پیشرفت، گفت: فرصتهای بسیاری که برای پیشرفت و توسعه این شهر وجود دارد را نباید از دست داد.
رئیس شورای شهر گفت: شهر یاسوج طی سه دهه گذشته رشد بسیاری خوبی داشته و از امکانات بسیاری برخوردار شده است.
شهرداری یاسوج 32میلیارد تومان از ادارات استان طلب دارد
شهردار سابق شهر یاسوج نیز در این مراسم عملکرد خود طی دوسال گذشته را تشریح کرد.
قباد نگین تاجی، توجه به مناطق حاشیه ای، ساختاری سازی در شهرداری، احداث پل و زیرگذر شهید عوض زاده، تعریض خیابان جمهوری، اصلاح بلوار کشاورز، اتصال پارک آبشار به پارک جنگلی را برخی از اقدامات خود در این مدت عنوان کرد.
وی ساحل سازی بشار، احداث پارک محله ای، پارک کوی شهرداری، غسالخانه، 315هزارمتر مربع چمن کاری، 54 کیلومتر جدول گذاری و اصلاح ساختار صدور پروانه را از دیگر اقدامات شهرداری یاسوج اعلام کرد.
وی از تدوین طرح جامه ترافیک یاسوج خبرداد و گفت: 12 نقطه ترافیک زا در این شهر شناسایی شده است که نیازمند ایجاد زیرگذر و روگذر است.
نگین تاجی همچنین به تیم فوتبال شهرداری اشاره کرد و افزود: تیم امید شهرداری برای پشتوانه سازی تیم اصلی تشکیل شد که جزء چهار تیم برتر کشور قرار گرفت.
وی اظهار داشت: همچنین در این راستا تیم نونهالان و و مدرسه استعداد یابی در این باشگاه ایجاد شد.
شهردار سابق یاسوج به درآمدهای شهرداری طی سه سال گذشته اشاره کرد و گفت: میزان در آمدشهرداری در سال 89، 13.7 میلیارد تومان، در سال 90بیش از 17 میلیارد تومان و در سال 91، 20.5 میلیارد تومان بوده است.
وی با انتقاد از لغو قانون تجمیع عوارض گفت: این مسئله دست شهرداریهای شهرهای کوچک را بست.
نگین تاجی میزان مطالبات شهرداری از دستگاههای اجرایی را 32 میلیارد تومان عنوان کرد و بیان داشت: اگر این مطالبات وصول شود بخش زیادی از مشکلات شهر مرتفع خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در پایان این مراسم از خدمات دو ساله قباد نگین تاجی در شهرداری یاسوج تجلیل و محمد علی جاوید به عنوان شهردار جدید این شهر منصوب شد.
نظر شما