پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ مهر ۱۳۹۲، ۲۰:۲۲

اخبار تربت حیدریه/

نیروی انتظامی مکمل بهزیستی در برقراری امنیت اجتماعی است

نیروی انتظامی مکمل بهزیستی در برقراری امنیت اجتماعی است

تربت حیدریه - خبرگزاری مهر: نیروی انتظامی مکمل بهزیستی در برقراری امنیت اجتماعی است و توقف پرایدی با 10 کیلو تریاک در تربت حیدریه عناوین دو خبر از تربت حیدریه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس بهزیستی تربت حیدریه گفت: نیروی انتظامی مکمل بهزیستی در برقراری امنیت اجتماعی است.

داریوش وکیلی اظهار کرد: اجرای برخی فعالیت‌های مشارکتی بین نیروی انتظامی و بهزیستی ضروری است تا شاهد کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی باشیم که این مهم تاکنون سیر مطلوبی داشته است.

رئیس بهزیستی تربت حیدریه گفت: سلامت خانه و خانواده مهم‌ترین رکن در امر پیشگیری است چرا که این نهاد بنیادین به عنوان برنامه پایه‌گذار باورهای اقتصادی است و برقراری امنیت و آرامش در فضای جامعه به واسطه تک‌تک افراد خانواده میسر می‌شود.

وکیلی تاکید کرد: یکی از وظایف اصلی ما دور نگه داشتن جوانان و نوجوانان از مخاطره‌های فرهنگی، اجتماعی و آسیب‌ها‌ست تا فضایی با نشاط درجامعه ایجاد شود.

پرایدی با 10 کیلو تریاک در تربت حیدریه متوقف شد

فرمانده انتظامی تربت حیدریه از توقیف پراید حامل بیش از 10 کیلوگرم مواد افیونی در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ محمد امین شاهرخی اظهار کرد: با دریافت خبری مبنی برجابجایی مواد افیونی در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان تربت حیدریه ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی بلافاصله برای بررسی موضوع به محل اعلام شده اعزام شدند.

فرمانده انتظامی تربت حیدریه افزود: تیم مجرب پلیس مبارزه با مواد مخدر با حضور در محل و با کنترل محور، خودرو پراید را شناسایی و متوقف کردند.

شاهرخی بیان کرد: ماموران پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی دقیق از آن مقدار 10 کیلو و 600 گرم موادمخدر از نوع تریاک کشف کردند.

 

 

 

کد خبر 2154366

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha