به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اکبر سایری صبح یکشنبه در سومین جلسه شورای هیئت های مذهبی شهرستان گرمسار این تشکل ها را از چهره های ماندگار جامعه دانست و افزود: اين توفيقي الهي بسيار گرانقدر است و بايد جهت اداي دينش کوششي مضاعف کرد.
وی با بيان رسالت هيئات مذهبي به خصوص پس از نهضت امام خميني(ره) آنرا فوق العاده حساس و حائز اهميت دانست و اظهار داشت: امروزه بايد با ارائه خدمات فرهنگي به روز و با توجه به علاقه مخاطبين و همچنين نياز جامعه وارد ميدان شوند.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرمسار در بخش دیگری به برگزاری چهارمين انتخابات شوراي هيئات مذهبي اشاره و تصريح کرد: کليه مراحل برابر قوانين و مقررات انجام خواهد پذيرفت و تشويق ديگران برای برگزاري انتخاباتي پر شور و دور از هر گونه حاشيه وظيفه همه مسئولان هيئات مذهبي بخصوص شوراي هيئات مذهبي است.
سایری خواستار برنامه ریزي و برگزاري مراسمات، محافل و مجالس مذهبي پررنگ تر، غني تر و به دور از هر گونه انحرافات و خرافات با توجه به تعيين مسير براي هيئات مذهبي از سوي شوراي هيئات مذهبي شد.
وی برگزاري جلسات ماهيانه شوراي هيئات مذهبي را ضروری دانست و گفت: ايجاد تقويم مناسبتي و برنامه ريزي بر اساس آن به صورت ماهانه و ارائه گزارشات کتبي و مصور از برنامه هاي اجرا شده يکي ديگر از مهمات است که بايد مد نظر قرار گيرد.
رئيس شوراي هيئات مذهبي شهرستان گرمسار نیز در پايان جلسه، عملکرد شورا در ساليان اخير را ارائه کرد و سپس هر يک از اعضاء نقطه نظرات خود را بيان کردند.
نظر شما