به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ محمدی بعد از ظهر یکشنبه در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل افزود: هم اکنون بیش از 95 کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب شهری خلخال اجرا شده است.
وی با بیان اینکه هنوز 40 کیلومتر از این شبکه نیز باقی مانده است، اضافه کرد: باید برای تکمیل این طرح مهم شهری علاوه بر تخصیص اعتبارات ویژه؛ عملیات اجرایی نیز تسریع و پیگیری شود.
فرماندار خلخال با اشاره به مشکل برخی از مناطق شهری خلخال نظیر شهرک اسلام آباد و خیابان صدا و سیما یادآور شد: سنگی بودن این مناطق و توسعه شهرسازی در این بافت باعث مشکلات زیست محیطی شده و شهروندان با مشکل دفع فاضلاب مواجه می شود.
وی با بیان اینکه در سال گذشته به دلیل کمبود اعتبارات هیج اقدامی از سوی شرکت آب فاضلاب در خلخال اجرا نشده بود، یادآور شد: شهروندان خلخال بویژه مناطق دارای مشکل بارها در مراجعات حضوری و نامه های خود خواستار توجه ویژه به این مشکل شده اند.
محمدی از شورای اسلامی شهر خلخال خواست تا با تعامل شرکت آب فاضلاب شهری استان و توسعه متوازن شهر خلخال، تلاش شود که تمام مناطق شهری به صورت عادلانه از امکانات و خدمات شهری برخوردار شوند.
وی ادامه داد: شورا باید با نگاه وسیع و حرکت با برنامه در تمامی نقاط شهر خلخال پروژه های زیبا سازی، آسفالت معابر و فضای سبز را برای رفاه حال شهروندان خلخالی اجرا کند.
نظر شما