به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسبق رژیم صهیونیستی شب گذشته مدعی شد که این رژیم قصد داشت پیش از آغاز بحران سوریه به طور مشروط از بلندی های اشغالی جولان عقب نشینی کند.
وی گفت که رژیم اسرائیل پیشنهاد کرده بود در صورت چشم پوشی بشار اسد رئیس جمهوری سوریه از مقاومت در منطقه، از بلندی های اشغالی جولان عقب نشینی خواهد کرد.
لیبرمن افزود: تا زمانی که حزب "اسرائیل خانه ما" در دولت وجود داشته باشد موضوع مذاکره با سوریه درباره بلندی های جولان در دستور کار نخواهد بود. ما به این مسئله که نباید حتی از یک وجب از خاک بلندی های جولان عقب نشینی کنیم پایبند هستیم.
وزیر امور خارجه اسبق رژیم صهیونیستی در سخنان خود به این موضوع اشاره کرد که آمریکا تلاش می کرد در این رابطه میان سوریه و اسرائیل میانجیگری کند.
نظر شما