پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۷ مرداد ۱۳۸۴، ۹:۱۸

وزير انرژي الجزاير خبر داد:

درآمد نفتي الجزاير به 40 ميليارد دلار مي رسد

وزير انرژي الجزاير اعلام كرد، درآمد حاصل از صادرات نفت خام الجزاير تا پايان سال 2005 به 40 ميليارد دلار خواهد رسيد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر به نقل از خبرگزاري كويت، درآمد نفتي الجزاير طي پنج ماه نخست سال جاري ميلادي به 17 ميليارد دلار رسيد و انتظار مي رود تا پايان سال 2005 به 40 ميليارد دلار برسد كه افزايشي 9 ميليارد دلاري نسبت به سال گذشته نشان مي دهد.

بر اساس اين گزارش، الجزاير هم اكنون 1.4 ميليون بشكه در روز نفت توليد مي كند و قصد دارد توليد نفت خود را تا سال 2010 به دو ميليون بشكه در روز افزايش دهد.

اين گزارش حاكي است، الجزاير در طي دو سال اخير 13 حوزه نفتي جديد كشف كرده است و به افزايش قابل توجه توليد نفت خود، اميدوار شده است.

کد خبر 215619

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha