پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۲۵

طاهری عنوان کرد:

فعالیت مستمر كارگروه هاي آموزشي و پرورشي در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است

 فعالیت مستمر كارگروه هاي آموزشي و پرورشي در کهگیلویه و بویراحمد ضروری است

یاسوج – خبرگزاری مهر: مديركل آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای کیفیت بخشی آموزشي و پرورشي در استان تشکیل كارگروه هاي آموزشي و پرورشي و فعالیت مستمر آنها ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز طاهری ظهر سه شنبه در نشست شوراي مشترك معاونين و كارشناسان آموزش و پرورش استان افزود: در اين جهت بازديدهاي دوره اي معاونين و ارزيابان علاوه برسفرها و نشستهای مديركل و معاونين به صورت هفته اي در شهرستانها و مناطق انجام مي شود.

وی بیان داشت: براي ارتقاء سطح آموزش و پرورش محوريت برنامه ريزي در ادارات، مدارس و مراكز آموزشي بر مبناي كيفي بخشي فعاليتهاست.

طاهری افزود: این برنامه ريزي بايد به گونه اي باشد كه راههاي رسيدن به هدف تعيين و درمسير اين افق حركت كنيم.

رئيس آموزش و پرورش شهرستان دنا نیز در این نشست گفت: به علت پراكندگي مناطق روستايي 22درصد جمعيت دانش آموزي شهرستان در 9 آموزشگاه شبانه روزي تحصيل مي كنند.

علي محمد بهره مند افزود: دراين شهرستان 145آموزشگاه وجود دارد كه هفت هزار و200دانش آموز دراين مدارس تحصيل مي كنند.

وی بیان داشت: 680نفر بي سواد نیز تحت پوشش فعالیتهای سوادآموزی آموزش و پرورش دنا هستند.

بهره مند با اشاره به مساعدتهای مردمی به آموزش و پرورش اظهار داشت: درسال گذشته در بخش مشاركتهاي مردمي 700 ميليون ريال به آموزش و پرورش مساعدت شد.

کد خبر 2156331

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha