پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۰

برگزاری انتخابات اتحادیه لیتوگرافان باز هم به تعویق افتاد

برگزاری انتخابات اتحادیه لیتوگرافان باز هم به تعویق افتاد

در حالی که قرار بود انتخابات اتحادیه لیتوگرافان تابستان امسال برگزار شود، به دلیل معرفی نشدن کاندیداهای دارای صلاحیت از سوی اداره اماکن، برگزاری این انتخابات به آذرماه موکول شد.

احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتحادیه سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرین، در این باره به خبرنگار مهر گفت: متاسفانه به دلایلی که برای ما هم مشخص نیست، هنوز اداره اماکن فهرست کاندیداهای دارای صلاحیت را برای رقابت در انتخابات پیش رو، به اتحادیه اعلام نکرده است.

وی افزود: بر این اساس انتخابات اتحادیه لیتوگرافان آذرماه امسال برگزار می‌شود.

این در حالی است اواسط تیرماه امسال ثبت نام از نامزدهای عضویت در هیئت مدیره اتحادیه لیتوگرافان به پایان رسیده بود و بر اساس اعلام 13 نفر برای رقابت در این انتخابات ثبت نام کرده بودند. بر اساس قانون حداقل 2 ماه برای برگزاری انتخابات، فرصت وجود دارد اما با گذشت بیش از 3 ماه، برگزاری انتخابات اتحادیه لیتوگرافان باز هم به تعویق افتاده است.

مطابق قانون انتخابات اتحادیه‌های صنفی، گروه تطبیق متشکل از افرادی از اداره بازرگانی، مجمع امور اصناف و اداره اماکن، بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات هیئت مدیره اتحادیه‌ها از جمله اتحادیه سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ اسکرین تهران را بر عهده دارند.

اتحادیه سازندگان کلیشه و لیتوگراف، مهر و پلاک چاپ اسکرین در سال 1353 تاسیس شده و اکنون حدود 580 عضو دارای مجوز فعالیت دارد و کار عضویت بیش از 200 واحد دیگر هم در دست اقدام است. در حال حاضر حسن قاسمی، احمد ابوالحسنی، بیژن بهادری، عباس شاه‌میرزا و مجتبی مدنی، اعضای هیئت مدیره این اتحادیه را تشکیل می‌دهند که دوره 4 ساله فعالیت آنها رو به اتمام است.

کد خبر 2157152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha