به گزارش خبرنگار مهر، مجید بذر افشان که به مناسبت هفته تربیت بدنی به عنوان سخنران قبل از خطبه های نماز جمعه ورامین سخن می گفت با اشاره به نقش شهدای ورزشکار در هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت: شهدای ورزشکار در هشت سال دفاع مقدس حضور چشمگیر و پر رنگی داشتند و این عزیزان به جبهه رفتند تا امروز، ما و فرزندانمان زندگی آرام و راحتی داشته باشیم.
این مسئول افزود: ورزشکاران، هیئت های ورزشی، پرسنل اداره ورزش و جوانان تمام تلاش خود را جهت پیشرفت و اعتلای ورزش شهرستان صرف کردند.
وی یادآور شد: ورزش یکی از اموری است که در جامعه به عناوین و اشکال مختلف مورد توجه اقشار مردم ایران قرار گرفته است و عده ای به عنوان ورزشکار حرفه ای، ورزشکار آماتور و دوستداران ورزش به این مقوله توجه ویژه دارند.
بذرافشان ادامه داد: بخش قابل توجهی از رسانه ها ی گروهی و مجلات و نشریات، اخبار خود را به امر ورزش اختصاص می دهند و ورزش امروز به عنوان یک صنعت در جهان مطرح است.
این مسئول اضافه کرد: مهمترین دلیلی که ورزش در جامعه ما مورد توجه و علاقه مردم قرار گرفته است، فواید بیشمار آن است، انسان ورزشکار علاوه بر سلامتی جسم خود، از سلامت بالای روحی و معنوی نیز برخوردار بوده و در مقابل مشکلات روزمره ثابت قدم تر خواهد بود.
وی گفت: ورزش یکی از مفیدترین و سالم ترین سرگرمی هایی است که می تواند اوقات فراغت جوانان را پر کند و امروز مفیدترین و سالم ترین راه برای پرکردن اوقات فراغت جوانان، پرداختن به ورزش است.
رئیس ورزش و جوانان ورامین اظهار داشت: ورزش کسالت و تنبلی را از بین می برد و نشاط و شادابی را به وجود آورده و روحیه شجاعت و از خودگذشتگی و مبارزه با ظلم و ستم را در فرد تقویت می کند و ورزش میزان عزت نفس را در جوانان افزایش خواهد داد.
بذر افشان افزود: نیم ساعت ورزش در جامعه صنعتی امروز یک ضرورت غیر قابل انکار است و همه افراد باید برای سلامتی روح و جسم خود به ورزش توجه کنند و باید ورزش به عنوان سبد خانواده در زندگی روزمره قرار گیرد.

ورامین - خبرگزاری مهر: رئیس اداره ورزش و جوانان ورامین با اشاره به آغاز هفته تربیت بدنی تاکید کرد: ورزش باید در سبد خانواده قرار گیرد و بین افراد در سنین مختلف نهادینه شود.
کد خبر 2157420
نظر شما