پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۳

پس از یک هفته رقابت؛

البرز گاز کیش صدرنشین لیگ تنیس شد

البرز گاز کیش صدرنشین لیگ تنیس شد

البرز گاز کیش با ۱۸ امتیاز صدر نشین هفته اول دوازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر تنیس کشور (جام خلیج فارس) شد و تیم‌های پرسپولیس تهران و گاز تهران جایگاه‌های دوم وسوم را از آن خود کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت فدراسیون تنیس،

 هفته اول از دوازدهمین دوره مسابقات لیگ برتر تنیس کشور به مدت یک هفته در ارومیه پیگیری شد. در این هفته از  مسابقات 64 بازی که طی آن تیم‌‎های البرز گاز کیش با ۱۸ امتیاز ، پرسپولیس تهران با ۱۶ امتیاز ، گاز تهران با ۱۴ امتیاز و تیم‌های کوئست ارومیه ، فولاد آلیاژی یزد ، آکادمی تنیس پارسیان و مناطق نفت خیز جنوب هر کدام با دو امتیاز کمتر مقام‌های اول تا هفتم جدول رده‌‎بندی را از آن خود کردند.

همچنین در آخرین روز رقابت‌های هفته اول لیگ بر تر تنیس باشگاه‌های کشور (جام خلیج فارس) تیم‌های  پرسپولیس، کوئیست ارومیه و آکادمی تنیس پارسیان توانستند از سد حریفان خود عبور کنند. بر این اساس پرسپولیس تهران با نتیجه ۲ بر یک گاز تهران را شکست  داد. آکادمی تنیس پارسیان با نتیجه ۳ بر صفر مناطق نفت خیز جنوب را مغلوب کرد و در آخرین بازی کوئیست ارومیه با نتیجه ۲ بر یک فولاد آلیاژی یزد را از پیش رو برداشت.

سرداوری و داوری این رقابت ها به ترتیب بر عهده امیرحسین موسوی،سیامک اکبری، محمد رضا چیتگر، کمال داوود پور، حسن لاچیانی و سام صدری بود .

کد خبر 2157914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha