پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۴۱

پازاج تاکید کرد:

ورزش و جوانان اردبیل توان حمایت از 20 هیئت را دارد/تشدید حاشیه با کمبود امکانات

ورزش و جوانان اردبیل توان حمایت از 20 هیئت را دارد/تشدید حاشیه با کمبود امکانات

اردبیل –خبرگزاری مهر: مدیر کل ورزش و جوانان استان اردبیل گفت: در حال حاضر این دستگاه اجرایی توان حمایت از تنها 20 هیئت ورزشی را دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، احد پازاج ظهر شنبه در نشست مشترک با اصحاب رسانه با تاکید به محدودیت امکانات حمایتی از هیئتهای ورزشی تصریح کرد: ما برای حمایت از 20 هیئت امکانات داریم و این در حالی است که 50 هیئت در سطح استان فعال است.

وی افزود: تشکیل هیئت باید متناسب با استعداد و ظرفیت منطقه و بر اساس طرح آمایش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه طرح آمایش اردبیل هنوز به قطعیت نرسیده، ادامه داد: با این وجود مجبور به تشکیل هیئتها برای اعزام نماینده ورزشی در مسابقات مختلف هستیم.

پازاج با بیان اینکه ورزش و جوانان استان تمامی تلاش خود برای حمایت از هیئتهای ورزشی را صرف کرده، ادامه داد: بسیاری از حواشی ایجاد شده در فعالیت هیئتها به دلیل کمبود امکانات و تعدد هیئتهاست.

وی افزود: این در حالی است که اگر تعداد هیئتها کاهش یابد می توان مدیریت این حوزه را تشدید کرد.

هیئتها برنامه تعطیل شده ندارند

به گفته مدیر کل ورزش و جوانان استان وضعیت هیئتهای استان اردبیل به مراتب مساعدتر از سایر استانهاست و در این خصوص تلاش شده هیئتها از برنامه های خود عقب نماند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هیچ یک از هیئتهای استانی برنامه تعطیل شده ندارند و همه برنامه های تعبیه شده به اجرا درآمده است.

پازاج تصریح کرد: در شش ماهه نخست سال جاری 950 میلیون ریال از محل اعتبارات ملی جذب شده که سهم ویژه ای برای هیئتها در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در سال گذشته دو میلیارد و 750 میلیون ریال از وزراتخانه و یک میلیارد و 700 میلیون ریال از طریق شهرداری ها برای هیئتهای ورزشی جذب و هزینه شده است.

برخی روسای هیئت تخصص فنی ندارند

در این جلسه همچنین معاون ورزش اداره ورزش و جوانان استان در خصوص شائبه انتخاب تحمیلی روسای هیئتها، تاکید کرد: انتخابات تحمیلی نیست و از طریق مجامع انتخاباتی روسا معرفی می شوند.

محمد رضا برداران با بیان اینکه به مانند روسای فدراسیون در هیئتهای ورزشی نیز روسای غیر ورزشی انتخاب می شوند، اضافه کرد: بر این موضوع ایرادی وارد نیست و مهم مدیریت فرد است.

وی افزود: در حال حاضر برخی روسا حتی در رشته هیئت تحت نظارت خود فعالیتی ندارند که ورزش و جوانان با اطلاع از این مهم به دلیل توان مدیریتی تصدی فرد در ریاست هیئت را می پذیرد.

کد خبر 2158001

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha