پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ مهر ۱۳۹۲، ۸:۱۶

توسعه مهدهای دانش آموزی در استانهای مختلف / افزایش شهریه مهدهای کودک

توسعه مهدهای دانش آموزی در استانهای مختلف / افزایش شهریه مهدهای کودک

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی از توسعه مهدهای دانش آموزی در استانهای مختلف کشور خبر داد و گفت: شهریه مهدهای کودک از مهرماه افزایش یافته و تاکنون نیز گزارشی از تخلف ارائه نشده است.

محمد نفریه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: به منظور ارائه تسهیلات بیشتر به خانواده های شاغل مهدهای دانش آموزی ویژه کودکان 6 تا 11 سال در استانهای تهران، خراسان رضوی ، اصفهان و فارس راه اندازی می شود و در صورت استقبال والدین تعداد این مهدها افزایش پیدا می کند.

وی تاکید کرد: این مهدها پس از تعطیل شدن مراکز آموزشی تا ساعت 6 بعد از ظهر فعالند و در آن کودکان علاوه بر انجام تکالیف مدرسه از آموزشهایی مانند مهارتهای زندگی نیز برخوردار خواهند شد.

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: در حال حاضر 15 هزار مهدکودک در کشور وجود دارد که از این تعداد  7300 روستامهد و 7700 مهد شهری وجود دارد و بالغ بر 650 هزار کودک واجد شرایط در این مهدها در حال استفاده از خدمات ارائه شده هستند.

نفریه در مورد افزایش شهریه مهدهای کودک اظهار داشت: شهریه های مهدهای کودک از مهر ماه در سراسر کشور افزایش داشته است و تاکنون گزارش از تخلف مهدها اعلام نشده است.

به گفته وی، والدین در صورت بروز تخلف می توانند شکایت خود را به شماره 30008530 ارسال کنند و به طور حتم در سریعترین زمان به آن رسیدگی می شود.

کد خبر 2158151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha